Trimite unui prieten

S-au finalizat asfaltarea str. Sovata şi amenajarea celor 120 de parcări de domiciliu

Joi , 19 Noiembrie 2020, 15:14

Exportă PDF - S-au finalizat asfaltarea str. Sovata şi amenajarea celor 120 de parcări de domiciliu Tipărește pagina - S-au finalizat asfaltarea str. Sovata şi amenajarea celor 120 de parcări de domiciliu Trimite unui prieten - S-au finalizat asfaltarea str. Sovata şi amenajarea celor 120 de parcări de domiciliu
S-au finalizat asfaltarea str. Sovata şi amenajarea celor 120 de parcări de domiciliu

Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a finalizat asfaltarea străzii Sovata, pe tronsonul cuprins între girația de lângă Podul Carol (zona magazinului Profi) înspre Podul Densusianu, până la intersecția cu strada Aluminei, urmând ca intersecția cu str. Aluminei să fie gata în cursul săptămânii viitoare. Momentan, aici sunt în lucru aducerea la cotă a câtorva cămine, după care se va turna asfaltul.

Lucrările s-au realizat în baza acordului cadru pentru lucrări de întreținere/reparații străzi, drumuri și poduri de către firma S.C. Drumuri Orășenești S.A.

Pe lângă asfaltarea propriu-zisă a străzii și amenajarea trotuarelor, s-au realizat 120 de parcări de domiciliu perpendiculare.

„Având în vedere că vorbim de o arteră importantă, intens circulată, lucrările din acestă zonă au fost mai mult decât necesare pentru a putea crește confortul celor care locuiesc aici, dar și al celor care trazitează zona. Astfel, problema lipsei locurilor de parcare de domiciliu, care ne-a fost sesizată de locatari, este acum rezolvată, la fel și starea drumului, dar și a trotuarelor. Mulțumim locuitorilor pentru înțelegerea pe care au avut-o pe durata deranjului specific unor astfel de lucrări. Totodată, menționez că a fost reabilitată și intersecția străzilor Dunării - Bicazului - Mihai Eminescu", a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

În atașament găsiți o galerie foto.

 

Galeria foto - S-au finalizat asfaltarea str. Sovata şi amenajarea celor 120 de parcări de domiciliu

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421