Trimite unui prieten

S-a finalizat procedura de licitație pentru reabilitarea termică a Spitalului Clinic Județean și a Spitalului Municipal

Vineri , 15 Mai 2020, 14:43

Exportă PDF - S-a finalizat procedura de licitație pentru reabilitarea termică a Spitalului Clinic Județean și a Spitalului Municipal Tipărește pagina - S-a finalizat procedura de licitație pentru reabilitarea termică a Spitalului Clinic Județean și a Spitalului Municipal Trimite unui prieten - S-a finalizat procedura de licitație pentru reabilitarea termică a Spitalului Clinic Județean și a Spitalului Municipal
S-a finalizat procedura de licitație pentru reabilitarea termică a Spitalului Clinic Județean și a Spitalului Municipal

Primăria Oradea anunță finalizarea procedurii de licitație pentru achiziția publică a lucrărilor de reabilitare energetică a Spitalului Clinic Județean Oradea și a Spitalului Municipal.

Licitația a fost organizată pentru cele două loturi: Lotul 1 - "Execuția lucrărilor pentru proiectul Creșterea performanței energetice a Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea" și Lotul 2 - " Execuția lucrărilor pentru proiectul Creșterea performanței energetice a Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea".

Astfel, în urma anunțului de participare publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro și-a depus oferta atât pentru Lotul I, cât și pentru Lotul II asocierea formată din S.C Drum Asfalt S.R.L- lider de asociere, S.C Nord Conforest S.A - asociat 1, S.C Trameco S.A - asociat 2 și S.C Termoline S.R.L - asociat 3.

Valorea ofertată pentru Lotul I este de 30.323.373, 17 lei (fără TVA), iar pentru lotul II de 32.981.553, 73 lei (fără TVA).

În continuare urmează să fie semnat contractul, după care se va trece la execuția lucrărilor.

Finanțarea lucrărilor se va face din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor.

Termenul de execuție pentru fiecare lot este de 18 luni.

Reabilitarea termică a celor două spitale va cuprinde următoarele lucrări: reabilitarea termică a anvelopei clădirilor; reabilitarea sistemului de instalații de încălzire și ventilație; reabilitarea sistemului de instalații sanitare; reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrică și iluminat; înlocuirea unor ascensoare cu ascensoare performante din punct de vedere energetic; echiparea centralei termice cu echipamente specifice producerii apei calde, încălzirii/răcirii, ventilării.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei