Trimite unui prieten

S-a încheiat procedura de licitație pentru parcarea subterană

Luni , 29 Septembrie 2014, 17:59

Exportă PDF - S-a încheiat procedura de licitație pentru parcarea subterană Tipărește pagina - S-a încheiat procedura de licitație pentru parcarea subterană Trimite unui prieten - S-a încheiat procedura de licitație pentru parcarea subterană
S-a încheiat procedura de licitație pentru parcarea subterană

Administrația Domeniului Public SA Oradea a transmis un comunicat prin care informează că s-a încheiat procedura privind licitația pentru adjudecarea contractului de achiziție publică a lucrărilor pentru "Realizarea unei parcări subterane pe strada Independenței din Municipiul Oradea".

În urma evaluării ofertelor depuse de asocierea SC Construcții Bihor SA cu SC Terratest Geotehnic SA și asocierea SC Rost Construct SRL cu De Vivo Spa și SC ArtLand Tecnologie Costruttive SRL, oferta câștigătoare a fost desemnată cea depusă de asocierea SC Construcții Bihor SA cu SC Terratest Geotehnic SA, cu o propunere financiară de 24.151.543,64 lei fără TVA, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni. Valoarea estimată a achiziției a fost de 26.662.222 lei fără TVA.

Urmează o perioadă de 10 zile în care se pot depune contestații la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC).

La finalul lucrărilor, municipalitatea va plăti 70% din valoarea lucrărilor prin Administraţia Domeniului Public în termen de trei ani, printr-un credit furnizor, iar firma RCS-RDS, care deţine o parte din terenul pe care se va construi parcarea, va contribui cu 30% din valoarea totală a lucrărilor. După finalizarea execuţiei, parcarea subterană de pe strada Independenţei va intra în patrimoniul Administraţiei Imobiliare Oradea.

 

 

Situatie Covid
Sondaj de opinie - Zona Metropolitană Oradea
Consultare Plan Mobilitate Urbana
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421