Trimite unui prieten

S-a încheiat reabilitarea fațadei principale a Școlii „Szacsvay Imre”

Miercuri , 6 Octombrie 2021, 13:19

Exportă PDF - S-a încheiat reabilitarea fațadei principale a Școlii „Szacsvay Imre” Tipărește pagina - S-a încheiat reabilitarea fațadei principale a Școlii „Szacsvay Imre” Trimite unui prieten - S-a încheiat reabilitarea fațadei principale a Școlii „Szacsvay Imre”
S-a încheiat reabilitarea fațadei principale a Școlii „Szacsvay Imre”

Lucrările la fațada principală a Școlii Gimnaziale „Szacsvay Imre", cea dinspre strada Mihai Eminescu, au fost finalizate, urmând ca până la finalul săptămânii să fie demontată și schela.

Lucrările de reabilitare a imobilului situat pe str. Mihai Eminescu nr. 28 au început în luna mai a acestui an, durata de execuție a acestora fiind de 16 luni. În acest moment, ele sunt realizate în proporție de 20%.

Imobilul în care funcționează unitatea de învățământ este alcătuit din două corpuri principale de clădire: Corp C1 - 3 nivele (S + P + 1 E), Corpul C3 - 2 nivele (P + 1 E), și 4 clădiri anexă. Corpurile C1 și C3 găzduiesc atât învățământul primar, cât și cel gimnazial.

Reabilitarea unității de învățământ se realizează din fonduri de la bugetul local, fiind executate de către S.C. Vitan Exim S.R.L. Proiectarea a fost realizată de S.C. BHPROINV S.R.L.

Valoarea totală a contractului de proiectare și execuție lucrări este de 4.495.200,00  lei (fără TVA), din care valoarea lucrărilor este de 4.313,200,00 lei fără TVA.

Reabilitarea continuă și la celelalte fațade. Astfel, a fost montată schela pe fațada laterală, cea dinspre str. Nicolae Iorga și se continuă cu amplasarea schelelor și pe fațada dinspre curtea interioară a unității de învățământ.

În același timp se continuă lucrările de reabilitare în interiorul imobilului, la instalații electrice, termice și sanitare; la izolațiile termice peste planșeul etajului cu vată bazaltică de 25 cm și la înlocuirea elementelor deteriorate a șarpantei din lemn și ignifugarea acesteia.

 

 

Situatie Covid
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator