Trimite unui prieten

S-a semnat contractul pentru instalarea celor 16 stații de încărcare a vehiculelor electrice

Joi , 11 Februarie 2021, 13:17

Exportă PDF - S-a semnat  contractul pentru instalarea celor 16 stații de încărcare a vehiculelor electrice Tipărește pagina - S-a semnat  contractul pentru instalarea celor 16 stații de încărcare a vehiculelor electrice Trimite unui prieten - S-a semnat  contractul pentru instalarea celor 16 stații de încărcare a vehiculelor electrice
S-a semnat  contractul pentru instalarea celor 16 stații de încărcare a vehiculelor electrice

La finalul săptămânii trecute, Primăria Oradea a semnat cu firma S.C. Electrogroup S.A. contractul de furnizare și servicii accesorii pentru instalarea în oraș a 16 stații de încărcare a vehiculelor electrice.

În luna octombrie 2019, Comitetul de Avizare al Administrației Fondului pentru Mediu aviza proiectul depus de Municipiul Oradea pentru instalarea în oraș a 16 stații de încărcare a vehiculelor electrice, dosarul de finanțare pentru acest proiect fiind depus de Primăria Oradea la începutul anului 2019 în cadrul „Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședință de județ".

Suma aprobată prin proiect este de 2.497.652,28 lei (fără TVA), reprezentând 86,85% din valoarea cheltuielilor eligibile de 2.875.823 lei (fără TVA).

În urma organizării procedurii de licitație, firma declarată câștigătoare a fost S.C. Electrogroup S.A, valoarea contractului fiind de 2.785.200,80 lei (fără TVA).

În prezent se așteaptă depunerea garanției de bună execuție, urmând ca lucrările să demareze imediat după emiterea ordinului de începere.

Cele 16 stații sunt de încărcare rapidă, care respectă standardele impuse prin programul de finanțare.

În ceea ce privește amplasarea acestora, ele vor acoperi zona arterelor principale de intrare și ieșire din oraș, zona gării, zona Universității Oradea, zona Aquaparkului Nymphaea, zona cartierului Ioșia, Rogerius și Nufărul, precum și zona centrală.

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421