Trimite unui prieten

S-a semnat contractul pentru proiectarea parcării de pe strada George Barițiu

Miercuri , 16 Ianuarie 2019, 16:02

Exportă PDF - S-a semnat contractul pentru proiectarea parcării de pe strada George Barițiu Tipărește pagina - S-a semnat contractul pentru proiectarea parcării de pe strada George Barițiu Trimite unui prieten - S-a semnat contractul pentru proiectarea parcării de pe strada George Barițiu
S-a semnat contractul pentru proiectarea parcării de pe strada George Barițiu

Vineri, 11 ianuarie 2019, a fost semnat contractul pentru proiectarea parcării supraetajate ce va fi construită în locul fostei baze sportive Voința. Câștigătoarea licitației organizate de Administrația Domeniului Public Oradea a fost desemnată firma Pro-Arh, termenul de finalizare și predare a proiectului fiind de 60 de zile de la semnarea contractului.

Parcarea care va fi construită pe locul fostei baze sportive Voința, va avea 340 de locuri, din care 325 locuri auto, șase locuri pentru persoanele cu dizabilități și alte nouă pentru motociclete.

Este vorba despre o suprafață desfășurată de 8.319 mp, pe care va fi ridicată parcarea propriu-zisă, precum și o clădire administrativă. Terenul pe care urmează să fie construită parcarea este situat într-o zonă accesibilă traficului rutier, într-un perimetru delimitat de arterele majore de circulație de pe străzile Roman Ciorogariu, George Barițiu, Moscovei și Academiei, cu acces dinspre strada George Barițiu.

Scopul principal al acestui proiect este îmbunătățirea condițiilor de parcare a autoturismelor din zona centrală a Oradiei și constituie parte din programul privind construirea de parcări supraterane și subterane în zona instituțiilor publice din zona centrală a orașului.

"Prin acest proiect se dorește eliberarea de mașini a carosabilului din zona centrală a Oradiei, respectiv redarea trotuarului pietonilor și oferirea de locuri de parcare în afara carosabilului", precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

Valoarea estimată a contractului a fost de 400.000 lei, iar valoarea contractului încheiat cu firma câștigătoare este  350.000 lei

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2