Trimite unui prieten

S-a turnat stratul final de asfalt pe strada Patrioților

Luni , 9 Noiembrie 2020, 15:20

Exportă PDF - S-a turnat stratul final de asfalt pe strada Patrioților Tipărește pagina - S-a turnat stratul final de asfalt pe strada Patrioților Trimite unui prieten - S-a turnat stratul final de asfalt pe strada Patrioților
S-a turnat stratul final de asfalt pe strada Patrioților

Lucrarea „Reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Ferdinand" Lot 1 - „Reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Ferdinand" Zona 1 a ajuns cu un pas mai aproape de finalizare. În cursul zilei de azi, 9 noiembrie, constructorul a turnat stratul final de asfalt pe strada Patrioților.

În ceea ce privește lucrările din Piața Ferdinand, acestea sunt executate în proporție de aproximativ 70%. În zonă au fost realizate toate lucrările de amplasare a rețelelor subterane, s-a montat și se montează în continuare piatră pe zonele pietonale ale pieței.

Reamintim că lucrările de reabilitare și modernizare Piața Ferdinand sunt efectuate de asocierea de firme formată din  SC GAVELLA COM SRL (lider de asociere), PORFIDO ED ARTE CONSORZIO STABILE (asociat 1) și SC KAL TRANS SRL (asociat 2).

Prețul contractului actualizat conform OUG nr. 114 este de 18.496.047,98 lei + TVA.

Investiția este finanțată din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 - „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile", Prioritatea de investiții 4e, Obiectivul specific 4.1 - Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

Durata de realizare a investiției este de 21 de luni, din care 18 luni executarea lucrărilor, iar 3 luni a fost perioada de proiectare.

Proiectul „Reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Ferdinand - Municipiul Oradea" are ca obiective generale îmbunătăţirea condiţiilor privind transportul şi mobilitatea populaţiei, punerea în valoare a elementelor de patrimoniu cultural naţional şi local din Piaţa Ferdinand, crearea condiţiilor pentru punerea în valoare a clădirilor monumente istorice din jurul Pieţei Ferdinand și sporirea atractivităţii pieţei pentru investiţii în servicii specifice centrelor urbane.

Galeria foto - S-a turnat stratul final de asfalt pe strada Patrioților

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421