Trimite unui prieten

S-au finalizat lucrările de modernizare a străzii Ion Irimescu

Marti , 10 Noiembrie 2020, 14:51

Exportă PDF - S-au finalizat lucrările de modernizare a străzii Ion Irimescu Tipărește pagina - S-au finalizat lucrările de modernizare a străzii Ion Irimescu Trimite unui prieten - S-au finalizat lucrările de modernizare a străzii Ion Irimescu
S-au finalizat lucrările de modernizare a străzii Ion Irimescu

Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a finalizat lucrările de modernizare a străzii Ion Irimescu, stradă perpendiculară pe drumul colector aferent drumului de centură (strada Ogorului), între strada Liviu Borcea și strada Ciheiului.

Lucrările de modernizare a străzii Irimescu au fost începute în 20.03.2020 și au fost executate de asocierea formată din S.C. DRUMURI ORĂȘENEȘTI S.A. și S.C. PROCONSOLUTIONS S.R.L. Prețul contractului a fost de 1.101.161,10 lei (fără TVA).

Pe strada Ion Irimescu s-au făcut lucrări de amenajare a carosabilului cu îmbrăcăminte asfaltică, cu o lungime 374  m și lățime 6 m, amenajare de parcări și trotuare cu îmbrăcăminte asfaltică, au fost amenajate  zonele verzi. De asemenea, au fost executate lucrări de terasare și săpături, s-a realizat un podeț dalat cu o lungime de 4,50 m și lățimea de 11,19 m în aliniament în dreptul canalului CT 17 (ANIF), s-a făcut racordarea la drumul colector aferent drumului de centură (strada Ogorului), între strada Liviu Borcea și strada Ciheiului, au fost montate borduri și stâlpi de iluminat public.

În cursul zilei de azi, 10 noiembrie se realizează trasarea marcajelor rutiere, după care drumul poate fi utilizat de către cetățeni.

Prin realizarea acestei străzi noi, Primăria Oradea dorește fluidizarea traficului de pe strada Grigore Moisil, creându-se două ieșiri din această stradă, una la drumul colector și una pe strada Nicolae Șova.

 

 

Galeria foto - S-au finalizat lucrările de modernizare a străzii Ion Irimescu

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421