Trimite unui prieten

Samuel Milian este noul director al Poliției Locale Oradea

Joi , 7 Octombrie 2021, 14:18

Exportă PDF - Samuel Milian este noul director al Poliției Locale Oradea Tipărește pagina - Samuel Milian este noul director al Poliției Locale Oradea Trimite unui prieten - Samuel Milian este noul director al Poliției Locale Oradea
Samuel Milian este noul director al Poliției Locale Oradea

Samuel Milian (39 de ani) ocupă începând de azi, 7 octombrie, postul de director executiv al Direcţiei Poliției Locale Oradea, rămas vacant în luna august, după demisia lui Cristian Beltechi.

Concursul s-a desfășurat în data de 29 septembrie, așa cum a fost prezentat public, trei persoane depunându-și dosarele.

Samuel Milian a fost singurul dintre candidați care a obținut peste 70 de puncte, punctaj minim necesar pentru a fi declarat admis la următoarea probă. Interviul a avut loc în data de 5 octombrie, candidatul fiind notat cu 81,6 puncte. În urma dispoziției semnate de primarul Florin Birta, începând cu data de 7 octombrie, Samuel Milian a preluat funcția de director executiv al Direcţiei Poliției Locale Oradea.

Concursul a fost organizat conform normelor Codului Administrativ.

Samuel Milian este licențiat în Drept, în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza" București. Și-a început cariera în administrație publică în ianuarie 2008, ocupând funcția de secretar al comunei Toboliu, iar din octombrie 2008 a fost jurist în cadrul Direcției de Finanțe Publice Bihor, până în 2013, când a emigrat în Austria. A revenit în ţară în 2019. A fost șef al agenției teritoriale Autoritatea Rutieră Română, până în decembrie 2020, după care a ocupat funcția de consilier al primarului Florin Birta, până în prezent.

 

 

Situatie Covid
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator