Trimite unui prieten

Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Căii Aradului

Marti , 19 Mai 2020, 10:46

Exportă PDF - Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Căii Aradului		Tipărește pagina - Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Căii Aradului		Trimite unui prieten - Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Căii Aradului
Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Căii Aradului

Compania de Apă Oradea îşi anunţă consumatorii că, în ziua de miercuri, 20.05.2020, din cauza lucrărilor de intercalare a noii reţele de alimentare cu apă aferentă SH911, lucrare executată de către antreprenorul SC LEKO CONSTRUCT SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 09.00 şi 13.00. Vor fi afectaţi consumatorii alimentaţi prin SH 911, cu toate străzile arondate acesteia: Calea Aradului, Henrik Ibsen, Octavian Goga, Fagurelui.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259.430.928 sau 0359.410.203.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei