Trimite unui prieten

Se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde pentru 4 puncte termice

Sambata , 14 Octombrie 2017, 9:52

Exportă PDF - Se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde pentru 4 puncte termice Tipărește pagina - Se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde pentru 4 puncte termice Trimite unui prieten - Se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde pentru 4 puncte termice
Se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde pentru 4 puncte termice

Termoficare Oradea a transmis un comunicat pe care îl redăm mai jos.

În intervalul 14 octombrie, ora 10.00 - 18 octombrie 2017, ora 20.00, se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde de consum pentru consumatorii alimentați din punctele termice 301, 302 (Spitalul Militar), 303 și 3003 (Casa Județeană de Pensii). Oprirea este necesară pentru întregirea circuitului magistralei numărul 4, pe traseul str. Delavrancea - str. Parcului - Parcul Brătianu, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice - etapa a II-a, 20,2 km rețea de transport".  Sunt afectați consumatorii situați pe străzile Dunărea - parțial, Republicii - parțial, Snagovului, Gh. Dima, Schubert - parțial, Rovine, Brașovului - parțial, Nicolae Jiga - parțial .

Ne cerem scuze consumatorilor noștri pentru disconfortul creat. Pentru informaţii suplimentare privind stadiul lucrărilor aceștia pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert