Trimite unui prieten

Se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde pentru 7 puncte termice din Municipiul Oradea

Miercuri , 18 Octombrie 2017, 9:58

Exportă PDF - Se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde pentru 7 puncte termice din Municipiul Oradea Tipărește pagina - Se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde pentru 7 puncte termice din Municipiul Oradea Trimite unui prieten - Se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde pentru 7 puncte termice din Municipiul Oradea
Se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde pentru 7 puncte termice din Municipiul Oradea

În intervalul 18 octombrie, ora 08.00 - 20 octombrie 2017, ora 20.00, se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde de consum pentru consumatorii alimentați din punctele termice 404, 405, 406, 407, 409, 410 și 411. Oprirea este necesară pentru întregirea circuitului magistralei numărul 1 din zona Parcului Traian, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice" - etapa a II-a, 20,2 km rețea de transport.  Sunt afectați consumatorii situați în zonele Magheru, Enescu, Gh. Doja - parțial, Măcinului, Olteniei, Delavrancea, Petru Rareș, A. Mureșanu, H.M. Berthelot, I.H. Rădulescu, I. Brătianu, Aleea Ștrandului, Pitagora, Parcul Traian, Republicii - parțial, A. Șaguna și A. Lazăr.

De asemenea, ca urmare a finalizării lucrărilor pentru reîntregirea magistralei nr 4, s-au creat condițiile necesare reluării furnizării apei calde și a încălzirii pentru consumatorii din Sînmartin, Nufărul și Velența.         

Ne cerem scuze consumatorilor noștri pentru disconfortul creat. Pentru informaţii suplimentare privind stadiul lucrărilor aceștia pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert