Trimite unui prieten

SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA ÎNCĂLZIRII ȘI A APEI CALDE PENTRU 9 PUNCTE TERMICE

Marti , 17 Octombrie 2017, 9:47

Exportă PDF - SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA ÎNCĂLZIRII ȘI A APEI CALDE PENTRU 9 PUNCTE TERMICE Tipărește pagina - SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA ÎNCĂLZIRII ȘI A APEI CALDE PENTRU 9 PUNCTE TERMICE Trimite unui prieten - SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA ÎNCĂLZIRII ȘI A APEI CALDE PENTRU 9 PUNCTE TERMICE
SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA ÎNCĂLZIRII ȘI A APEI CALDE PENTRU 9 PUNCTE TERMICE

Termoficare Oradea a transmis un comunicat pe care îl redăm mai jos.

În intervalul 17 octombrie, ora 09.00 - 18 octombrie 2017, ora 23.00, se întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde de consum pentru consumatorii alimentați din punctele termice 506, 521, 522, 523, 604, 605, 606, 607 și 1709. Oprirea este necesară pentru întregirea circuitului magistralei numărul 2 pe traseul str. Shakespeare - str. Decebal - Parcul Bălcescu - str. Sucevei, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice" - etapa a II-a, 20,2 km rețea de transport. Sunt afectați consumatorii situați în zonele Splaiul Crișanei, str. Decebal - parțial (de la Podul Decebal spre Parcul Bălcescu) și străzile adiacente, str. Xenopol, P. Ispirescu, R. Wagner  și Calea Aradului - parțial (până la str. Oneștilor). 

Ne cerem scuze consumatorilor noștri pentru disconfortul creat. Pentru informaţii suplimentare privind stadiul lucrărilor aceștia pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert