Trimite unui prieten

Se reia acţiunea de dezinsecție în municipiul Oradea – etapa a VII-a

Vineri , 7 August 2020, 14:38

Exportă PDF - Se reia acţiunea de dezinsecție în municipiul Oradea – etapa a VII-a Tipărește pagina - Se reia acţiunea de dezinsecție în municipiul Oradea – etapa a VII-a Trimite unui prieten - Se reia acţiunea de dezinsecție în municipiul Oradea – etapa a VII-a
Se reia acţiunea de dezinsecție în municipiul Oradea – etapa a VII-a

În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Oradea anunță locuitorii că în perioada 10.08.2020 - 12.08.2020, se execută prin tratament la sol, lucrarea de dezinsecție (etapa a VII-a) în zonele publice, spații verzi, cursurile de apă, scuaruri, aliniamente stradale și zonele verzi din cvartalele de locuit.

De asemenea se vor efectua și tratamente fitosanitare la arbori și arbuști din parcuri, scuaruri, aliniamente stradale și zonele verzi din cvartalele de locuit de pe raza Municipiului Oradea.

Produsele ce urmează a fi folosite pentru activitatea de dezinsecție sunt EXIT 100 EC - insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți și DIMILIMN 25 WP - produs insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiul de larvă. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății - Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Pentru activitatea de tratamente fitosanitare se vor folosi Kaiso Sorbie, Mospilan 20 SG, Topsin 70 WDG, Trend 90 - produse specifice omologate de Ministerul Agriculturii.  

Totodată, recomandăm populației să evite contactul insecticidului cu ochii.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare, care se va comunica prin presă.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421