Trimite unui prieten

Serviciul online de programare în vederea obținerii certificatelor de stare civilă este operațional

Vineri , 15 Mai 2020, 12:47

Exportă PDF - Serviciul online de programare în vederea obținerii certificatelor de stare civilă este operațional Tipărește pagina - Serviciul online de programare în vederea obținerii certificatelor de stare civilă este operațional Trimite unui prieten - Serviciul online de programare în vederea obținerii certificatelor de stare civilă este operațional
Serviciul online de programare în vederea obținerii certificatelor de stare civilă este operațional

Începând de ieri, 14 mai 2020, serviciul online de programare în vederea obținerii certificatelor de stare civilă este operațional.

Acest serviciu este disponibil pentru programare în vederea obținerii pe loc a certificatelor de naștere, căsătorie și deces, în cazul celor pierdute, sustrase, distruse sau deteriorate.

De asemenea, serviciul este disponibil și pentru programare în vederea obținerii certificatelor de deces care nu au fost eliberate la momentul înregistrării decesului, datorită normelor impuse de instituirea stării de urgență.

Depunerea cererii și eliberarea certificatelor de stare civilă se va face la Primăria municipiului Oradea, Compartimentul de Stare Civilă, cam. 14, parter, conform programării făcute.

Accesul la ghișeu se va face cu respectarea distanței minime de siguranță și a regulilor de disciplină sanitară stabilite de autorități.

Serviciul este disponibil pe portalul www.evp-oradea.ro, secțiunea programări online.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei