Trimite unui prieten

SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII

Vineri , 15 Decembrie 2017, 11:26

Exportă PDF - SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII Tipărește pagina - SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII Trimite unui prieten - SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII
SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII

Clubul Lions Oradea, împreună cu Administraţia Socială Comunitară Oradea, a oferit, gratuit, spectacolul ”Povești populare maghiare”, unui număr de 100 de copii proveniți din familii nevoiașe, la Teatrul de păpuși pentru copii și tineret Arcadia.

Spectacolul, o dramatizare de Florian Silaghi, în regia lui Igor Lungu, a reușit să readucă la viață câteva dintre frumoasele basme maghiare și a fost unul de neuitat, atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora, prezenți la spectacol.

Cele 4 poveşti, „Lupul șugubăț", „Omul sărac și vulpea păcălită", „Ursul și pisica" și „Iepurașul lăudăros" sunt scurte istorisiri care îmbină armonios caracterele personajelor, umorul şi morala care însoţeşte fiecare poveste.

Lions Club Oradea oferă servicii umanitare și îşi manifestă dorinţa de a influenţa soarta celor necăjiți, implicându-se în proiecte destinate comunităţii locale, prin această acțiune dăruind micuților mai puțin norocoși, momente inedite şi posibilitatea de se familiariza treptat cu lumea teatrului: "Teatrul şi copilăria au un element comun, jocul. În acest sens, considerăm că prezenţa copiilor într-o sală de spectacole reprezintă un element important în educaţia fundamentală a noilor generaţii", a spus dr. Dan Constantinescu, preşedintele Lions Club Oradea.

"Ne bucurăm de fiecare dată să vedem copii fericiţi, în preajma Sărbătorilor de iarnă şi mulţumim tuturor celor implicaţi, Clubului Lions Oradea şi Teatrului Arcadia, care au înţeles că, prin gestul lor, pot oferi momente de neuitat acestor copii cu posibilităţi materiale precare", a concluzionat dna Maria Ardeleanu, şef Centrul de Îngrijire de Zi din cadrul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea.

 

 

Galeria foto - SPECTACOL DE NEUITAT PENTRU COPII

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert