Trimite unui prieten

Târgul de carte Gaudeamus poposește la Oradea pentru a VI-a ediție

Luni , 6 Mai 2019, 13:44

Exportă PDF - Târgul de carte Gaudeamus poposește la Oradea pentru a VI-a ediție Tipărește pagina - Târgul de carte Gaudeamus poposește la Oradea pentru a VI-a ediție Trimite unui prieten - Târgul de carte Gaudeamus poposește la Oradea pentru a VI-a ediție
Târgul de carte Gaudeamus poposește la Oradea pentru a VI-a ediție

Caravana Gaudeamus Radio România revine săptămâna aceasta la Oradea pentru cea de a VI-a ediție.

Astfel, între 8 şi 12 mai, orădenii sunt aşteptați în Piața Unirii, să celebreze "Ziua Europei" și "Anul Cărții în România", la cel mai cunoscut și mai îndrăgit târg de carte din țară.

Târgul GAUDEAMUS Oradea este organizat de Radio România (prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj-Napoca), Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune.

Toate editurile de top din România și cei mai importanți distribuitori de carte străină, muzică și jocuri educative se vor reuni săptămâna viitoare în pavilionul expozițional Gaudeamus Radio România, amenajat pentru a treia oară în în Piața Unirii.

Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată și variată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările.

Bestseller-urile momentului, în ţară şi peste hotare, importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor îi așteaptă pe toți pasionații de lectură, invitați cu acest prilej să își voteze favoriții în materie de titluri și edituri și să participe la Tombola Gaudeamus, cu premii numeroase și atractive.

Programul de vizitare este următorul: miercuri - sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00 și duminică, între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă.

Sponsori: InfoTouch Systems, Emex, CEWE, Clima Service SRL și Spring Harghita

Parteneri media: Bihoreanul, InfoOradea.ro și Agenția de presă Rador

Pentru detalii suplimentare privind această ediţie a Târgului GAUDEAMUS Radio România, ediția Oradea 2019, vă rugăm să accesaţi website-ul www.gaudeamus.ro sau să vă adresaţi secretariatului GAUDEAMUS, persoană de contact - Connie Chifor (tel. 0745 109 649, e-mail connie@gaudeamus.ro).

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei