Trimite unui prieten

Trupa IRIS va concerta la Oradea în cadrul Târgului de Crăciun

Marti , 12 Decembrie 2017, 14:42

Exportă PDF - Trupa IRIS va concerta la Oradea în cadrul Târgului de Crăciun Tipărește pagina - Trupa IRIS va concerta la Oradea în cadrul Târgului de Crăciun Trimite unui prieten - Trupa IRIS va concerta la Oradea în cadrul Târgului de Crăciun
Trupa IRIS va concerta la Oradea în cadrul Târgului de Crăciun

Primăria Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune anunță că programul Târgului de Crăciun din acest an se va îmbogăți cu participarea unei noi trupe.

Este vorba de trupa Iris, care anul acesta împlinește 40 de ani și cu această ocazie  organizează un turneu prin țară, turneu în care au inclus și Oradea. 

"Ne bucurăm că avem încă o trupă importantă care va concerta în cadrul Târgului de Crăciun și le mulțumim pentru cadoul pe care vin să îl facă orădenilor", a spus directorul APTOR, dl. Mihai Jurca.

Concertul trupei IRIS este programat pentru săptămâna viitoare, respectiv pentru miercuri, 20 decembrie, de la ora 20:30, pe scena amenajată în Piața Unirii. Durata concertului va fi de 60 de minute. 

"Luna decembrie este o lună a cadourilor și a surprizelor, de aceea și trupa IRIS a dorit să își surprindă fanii în felul pe care îl stie cel mai bine: cu un concert! Astfel ne-am gândit ca în perioada Sărbătorilor de Crăciun să concertăm fără să fim prezenți pe afiș! De la începutul lunii noiembrie am încercat acest experiment și am fost primiți cu entuziasm în mai multe orașe. Considerăm că un show live reprezintă cadoul muzical perfect pentru toti prietenii din țară. Așa că și la Oradea am luat hotărârea de a nu fi prezenți pe afiș și nici în programul evenimentului, dar să fim prezenți pe scenă cu un concert marca IRIS", spune managerul trupei IRIS, Sebastian Hedea.

Detalii despre trupa şi formatul ei de azi găsiți în materialul din atașament.

 

Fișiere - Trupa IRIS va concerta la Oradea în cadrul Târgului de Crăciun

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert