Trimite unui prieten

Un nou drum de legătură între Oradea și Paleu

Vineri , 9 Noiembrie 2018, 15:24

Exportă PDF - Un nou drum de legătură între Oradea și Paleu Tipărește pagina - Un nou drum de legătură între Oradea și Paleu Trimite unui prieten - Un nou drum de legătură între Oradea și Paleu
Un nou drum de legătură între Oradea și Paleu

Primarul Ilie Bolojan a prezentat în conferința de presă de vineri, 9 noiembrie, proiectul unui nou drum de legătură între Municipiul Oradea și comuna Paleu. „Acest drum vine să continue proiectele aflate până acum în lucru, pentru o mai bună conectare a zonei metropolitane la orașul Oradea - legătura cu Sîntandrei, care va fi finalizată anul acesta, cel mai târziu în luna decembrie și legătura cu Fughiu-Oșorhei, care va fi finalizată anul viitor", a spus edilul.

Drumul va porni din zona străzii Izvorului și va traversa dealurile spre Săldăbagiu de Munte, până la intersecția cu DC37. Noul drum va avea o lungime de aproximativ 2,4 km, din care 40% va fi pe teritoriul municipiului Oradea iar 60% pe teritoriul comunei Paleu. „Sperăm că în primăvara anului viitor, după finalizarea proiectului tehnic, vom putea organiza procedura de licitație, în vederea executării acestui drum. În felul acesta, în 2020 vom avea încă un drum de legătură către comuna Paleu", a spus primarul Ilie Bolojan.

Valoarea estimată a lucrărilor este 8 milioane lei, durata de execuție fiind de 7 luni de la data semnării contractului.

 

Centenar
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta