Trimite unui prieten

Versiunea finală a „Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020”

Vineri , 15 Noiembrie 2019, 14:16

Exportă PDF - Versiunea finală a „Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020” Tipărește pagina - Versiunea finală a „Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020” Trimite unui prieten - Versiunea finală a „Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020”
Versiunea finală a „Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020”

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, se aduce la cunoștința publică versiunea finală a „Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020".

Potrivit art 7, alin. 10, lit. d) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, „în termen de 10 zile calendaristice de la încheierea dezbaterii publice se asigură accesul public, pe site-ul şi la sediul autorităţii publice responsabile, la următoarele documente: minuta dezbaterii publice, recomandările scrise colectate, versiunile îmbunătăţite ale proiectului de act normativ în diverse etape ale elaborării, rapoartele de avizare, precum şi versiunea finală adoptată a actului normativ.".

Versiunea finală a proiectulului de act normativ supus dezbaterii publice poate fi consultată:

- pe site-ul Primăriei Municipiului Oradea - www.oradea.ro

- la sediul Primăriei Municipiului Oradea, Piața Unirii, nr. 1

În cuprinsul proiectului sunt evidențiate textele care au suferit modificări față de forma inițială a proiectului supus dezbaterii publice.

Proiectul de hotărâre va fi supus aprobării Consiliului Local al Municipiului Oradea în ședința ordinară de la finele lunii noiembrie a.c.

În atașament pot fi vizualizate toate documentele aferente formei finale a proiectului.

 

 

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2