Trimite unui prieten

Ziua orașului, marcată în rețeaua Oradea Heritage

Luni , 11 Octombrie 2021, 15:15

Exportă PDF - Ziua orașului, marcată în rețeaua Oradea Heritage Tipărește pagina - Ziua orașului, marcată în rețeaua Oradea Heritage Trimite unui prieten - Ziua orașului, marcată în rețeaua Oradea Heritage
Ziua orașului, marcată în rețeaua Oradea Heritage

Cu ocazia zilei orașului Oradea, care va fi marcată mâine, 12 octombrie, la toate obiectivele turistice aflate în administrarea Oradea Heritage (Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice) intrarea va fi gratuită. Este vorba despre Casa Darvas - La Roche, Turnul Primăriei, Sinagoga Neologă Sion și Sinagoga Ortodoxă Aachvas Rein.

După doi ani în care a fost închis ca urmare a lucrărilor de reabilitare, Turnul Primăriei își deschide porțile, mâine, începând cu ora 10.00. Cu această ocazie, va fi prezentată o expoziție cu obiective organizată de Oradea Heritage în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana". Totodată, simezele Turnului Primăriei vor prezenta imagini foto în cadrul expoziției „Oradea fermecătoare", organizată în parteneriat cu clubul Expo Foto Art.

De la ora 14.00, la Sinagoga Sion are loc vernisajul expoziției de fotografii memorabile din arhiva agenției de presă Agerpres, fotografii care ilustrează orașul Oradea de-a lungul anilor. La eveniment va fi prezentă și doamna Claudia Nicolae, director general al Agerpres.

Dată fiind situația pandemică actuală, accesul în obiectivele turistice se va face în conformitate cu normele sanitare în vigoare, limita maximă admisă în interior fiind de 20 de persoane.

 

 

Situatie Covid
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator