Trimite unui prieten

Cetatea Oradea la sfârşit de an

Vineri , 17 Decembrie 2010, 14:02

Exportă PDF - Cetatea Oradea la sfârşit de an Tipărește pagina - Cetatea Oradea la sfârşit de an Trimite unui prieten - Cetatea Oradea la sfârşit de an
Cetatea Oradea la sfârşit de an

Viceprimarul Biro Rozalia a susţinut azi, 18 decembrie, alături de reprezentanţii Direcţiei de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională din cadrul Primăriei Oradea, o conferinţă de presă cu privire la lucrările de reabilitare a Cetăţii Oradea efectuate în  acest an.

Cei prezenţi au putut vedea stadiul lucrărilor în Corpul A al Cetăţii, stadiul lucrărilor în viitorul Muzeu al Pâinii, unde azi a fost aprins primul cuptor, precum şi în Corpul G, unde va funcţiona sediul administrativ al Cetăţii Oradea.

 „Anul 2010 a reprezentat pentru Cetatea Oradea, un capitol în care au fost începute lucrări mari de reabilitare. Ţin să le mulţumesc colegilor de la Direcţia Management Proiecte cu Finanţare Internaţională pentru proiectele câştigate şi întregii echipe implicate în organizarea lucrărilor din Cetate, care pe lângă faptul că a muncit foarte mult, a pus şi mult suflet", a spus viceprimarul Biro Rozalia.

Corul Liceului Teologic Greco Catolic i-a încântat, cu cântece de iarnă şi cu colinde, pe cei prezenţi în Cetate, la conferinţa de sfârşit de an.

În ataşament gasiţi un material cu privire la cei mai importanţi paşi din lucrările de revitalizare a Cetăţii Oradea.

Galeria foto - Cetatea Oradea la sfârşit de an

Fișiere - Cetatea Oradea la sfârşit de an