Trimite unui prieten

Concert extraordinar de Crăciun

Joi , 2 Decembrie 2010, 15:25

Exportă PDF - Concert extraordinar de Crăciun Tipărește pagina - Concert extraordinar de Crăciun Trimite unui prieten - Concert extraordinar de Crăciun
Concert extraordinar de Crăciun

În data de 10 decembrie, ora 19:00 va avea loc la Filarmonica de Stat din Oradea un concert extraordinar de Crăciun, intitulat "Noapte italiană". Acesta va fi susţinut de muzicienii de la Opera San Carlo din Napoli, cu participarea Corului Căminului Felix.

Acest moment este organizat de Unimpresa România- teritoriala Bihor, cu sprijinul Primăriei Oradea, a Consiliului Judeţean Bihor precum şi a Casei de Cultură a Municipiului.

Publicul meloman va putea asculta un repertoriu variat de la "Carmen" de Bizet până la "La donna e' mobile" din Rigoletto de G. Verdi, de la "Tace il labbro" din Văduva veselă până la aria "Nessun dorma" din Turandot de G.Puccini.

O parte din încasările obţinute în urma vânzării biletelor vor fi donate în scopuri caritabile Căminului Felix.

Biletele vor fi puse în vânzare la biroul Unimpresa, în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor, str. Roman Ciorogariu nr. 65, et. III, camera 20, orar 8:30 - 15:00, telefon 0359.464.450.

Galeria foto - Concert extraordinar de Crăciun