Trimite unui prieten

A N U N T privind elaborare PUZ – Parcelare teren pentru comert, servicii si amplasare locuinte unifamiliale, str.Nufarului nr.cad. 1929 – Oradea

Luni , 19 August 2013, 10:22

Exportă PDF - A N U N T privind elaborare PUZ – Parcelare teren pentru comert, servicii si amplasare locuinte unifamiliale, str.Nufarului nr.cad. 1929 – Oradea Tipărește pagina - A N U N T privind elaborare PUZ – Parcelare teren pentru comert, servicii si amplasare locuinte unifamiliale, str.Nufarului nr.cad. 1929 – Oradea Trimite unui prieten - A N U N T privind elaborare PUZ – Parcelare teren pentru comert, servicii si amplasare locuinte unifamiliale, str.Nufarului nr.cad. 1929 – Oradea

Primaria municipiului Oradea anunta elaborarea unui plan urbanistic zonal pentru parcelarea terenului identificat cu nr. cad. 1929 situat intre DN 76 si drumul identificat cu nr. cad. 10878 - Oradea.
Prin planul urbanistic zonal initiat de dl Indries Constantin, se propune constituirea unei zone de comert si servicii in imediata vecinatate a drumului national DN 76, urmata de o zona rezidentiala compusa din locuinte unifamiliale.
Zona de comert si servicii se compune din doua parcele cu suprafete de 3945,0 mp, respectiv 615,0 mp, mobilate cu constructii in regim de inaltime max. S+P+2E+M si indici de utilizare ai terenului POTmax.50% CUT max 1,5.
Zona rezidentiala se compune din 22 de loturi cu suprafata min. 598,0 mp. Mobilarea parcelelor respecta urmatoarele conditii:
- regim de inaltime: max. S+P+E(M);
- limita de implantare: 6,0m de la aliniament si min. 9,0m fata de limita posterioara a parcelei;
- retrageri laterale: conform reglementarilor cod civil, respectiv min. 3,0m pe mejdia opusa;
- se va amenaja loc de parcare in incinta sau garaj integrat in constructie;
- indici de utilizare a terenului: POTmax.35% CUTmax 0,5;
Reteaua stradala propusa in zona contine: un drum public cu profil transversal de 11,0m care permite accesul din DN76, atat in zona de comert si servicii cat si in zona de locuinte. Se propune continuarea drumului paralel cu DN76, propus prin PUZ aprobat cu HCL 214/2003, cu traversarea parcelelor identificate cu nr. cad.10139 si 10141. Profilul transversal al acestui drum este tot de 11,0m. Spre DN 76 se cedeaza teren pentru a putea fi amenajat drumul colector care va asigura accesul in DN 76. Drumul aflat in proprietatea municipiului, identificat cu nr. cad. 10878, in zona studiata are profil transversal de 12,0m. Terenul destinat creerii si modernizarii drumurilor amintite se trece in domeniul public si se inscrie in CF ca drum public in proprietateqa municipiului Oradea.

In temeiul art. 28 al Regulamentului local de implicare a publicului in elaborarea sau revizuirea documentatiilor de urbanism si amenajarea teritoriului,aprobat prin HCL 161/2011, in perioada 16.08 - 9.09.2013, publicul poate sa consulte si sa-si exprime opinia, in scris privind documentele complete ale propunerilor PUZ la sediul Primariei municipiului Oradea -Ghiseul Unic, in intervalul orar 12.30 - 15.30.

Fișiere - A N U N T privind elaborare PUZ – Parcelare teren pentru comert, servicii si amplasare locuinte unifamiliale, str.Nufarului nr.cad. 1929 – Oradea

Serviciul 112
Digital Oradea
Refugiati
Plantati in amintire
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator