Trimite unui prieten

A N U N T privind intentia de elaborare PUZ - Parcelare si dezmembrare teren pentru vanzare/concesionare in vederea construirii de locuinte str. Henrik Ibsen nr. cad. 154419, 13113- Oradea

Marti , 22 Noiembrie 2011, 9:32

Exportă PDF - A N U N T privind intentia de elaborare PUZ - Parcelare si dezmembrare teren pentru vanzare/concesionare in vederea construirii de locuinte str. Henrik Ibsen nr. cad. 154419, 13113- Oradea Tipărește pagina - A N U N T privind intentia de elaborare PUZ - Parcelare si dezmembrare teren pentru vanzare/concesionare in vederea construirii de locuinte str. Henrik Ibsen nr. cad. 154419, 13113- Oradea Trimite unui prieten - A N U N T privind intentia de elaborare PUZ - Parcelare si dezmembrare teren pentru vanzare/concesionare in vederea construirii de locuinte str. Henrik Ibsen nr. cad. 154419, 13113- Oradea

 

A N U N T

privind intentia de elaborare PUZ - Parcelare si dezmembrare teren pentru vanzare/ concesionare

in vederea construirii de locuinte str. Henrik Ibsen nr. cad. 154419, 13113- Oradea

 

Primaria municipiului Oradea anunta intentia de elaborare a unui plan urbanistic zonal pentru parcelare si dezmembrare teren in vederea construirii de locuinte, pe parcele identificate cu nr. cad. 154419 si 13113-Oradea, situate in zona strazii Henrik Ibsen.

Prin planul urbanistic zonal initiat de Administratia Imobiliara Oradea, se propune extinderea zonei rezidentiale existente.

Zona studiat prin PUZ este zona cuprinsa intre str. Ovid densusianu, str. Bajor Andor si limit de proprietate a parcelelor private situate pe str. Henrik Ibsen.

In urma parcelarii si dezmembrarii vor rezulta 17 parcele destinate amplasarii de locuinte si 19 parcele destinate extinderii gradinilor situate adiacent amplasamentului studiat.

In temeiul art. 28 al Regulamentului local de implicare a publicului in elaborarea sau revizuirea documentatiilor de urbanism si amenajarea teritoriului,aprobat prin HCL 161/2011, in perioada 24.11-1.12.2011, publicul poate sa consulte si sa-si exprime opinia, in scris privind intentia de elaborare PUZ la sediul Primariei municipiului Oradea - Ghiseul Unic, in intervalul orar 8.30-16.30. Observatiile/sugestiile pertinente vor fi luate in considerare in etapa de elaborare a reglementarilor P.U.Z.-ului.

Persoana responsabila cu informarea si consultarea publicului este d-na Dorina Milici, consilier in cadrul Institutiei Arhitect sef - Compartimentul Avizari, telefon 0259/408877, e-mail: milici@oradea.ro

Raspunsul la observatiile transmise va fi comunicat in scris celor care au formulat observatii/sugestii, in intervalul 2-6.12.2011.

 

Arhitect sef

Adriana Lipoveanu

Fișiere - A N U N T privind intentia de elaborare PUZ - Parcelare si dezmembrare teren pentru vanzare/concesionare in vederea construirii de locuinte str. Henrik Ibsen nr. cad. 154419, 13113- Oradea

Serviciul 112
Digital Oradea
Refugiati
Plantati in amintire
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator