Trimite unui prieten

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea pasajului rutier subteran din dreptul Pieței Cetate

Luni , 12 Iulie 2021, 12:27

Exportă PDF - A fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea pasajului rutier subteran din dreptul Pieței Cetate Tipărește pagina - A fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea pasajului rutier subteran din dreptul Pieței Cetate Trimite unui prieten - A fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea pasajului rutier subteran din dreptul Pieței Cetate
A fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea pasajului rutier subteran din dreptul Pieței Cetate

La finalul săptămânii trecute a fost desemnat câștigătorul licitației pentru obiectivul de investiții „Coridor de mobilitate urbană durabilă în Piața Emanuil Gojdu din Oradea - Etapa II".

Acesta este asocierea formată din S.C FREYROM S.A - lider de asociere, S.C.PROCONS GROUP S.R.L - asociat 1, S.C METABET CF S.A - asociat 2, și SC LEKO CONSTRUCT S.R.L - asociat 3.

Valoarea estimată a proiectului este de 30.127.053, 37 lei fără TVA, iar oferta cu care a venit ofertantul este de 27.004.232,55 lei fără TVA.

„Perioada de contestații este de 10 zile, respectiv până la sfârșitul acestei săptămâni, după care, dacă totul va decurge fără probleme, o să trecem la semnarea contractului. Ne dorim ca lucrările să înceapă cât mai repede, chiar înainte de sfârșitul acestei luni, având în vedere că proiectul există deja și autorizația este obținută", a declarat primarul Florin Birta.

Etapa a II-a a acestui proiect complex, care prevede şi realizarea a încă unui pasaj rutier subteran în dreptul Centrului Civic, urmează să fie realizată în zona intersecției dintre Bulevardul D. Cantemir și strada Sucevei. Aici vor fi realizate două girații, care vor fi traversate în subteran de un pasaj, ce ar urma să asigure benzi dedicate autobuzelor care circulă pe relația D. Cantemir - Centrul Civic. În partea de la nivelul solului va exista o bandă dedicată liniei de tramvai. Prin realizarea celor două girații vor fi evitate astfel și o serie de puncte de conflict cu liniile de tramvai.

Proiectul prevede un pasaj subteran cu patru benzi de circulație, două pe fiecare sens. Lungimea zonei acoperite va fi de aproximativ 29 m.

Finanțarea se realizează prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, în cadrul proiectului integrat „Coridorul de mobilitate urbană durabilă din Piaţa Emanuil Gojdu - Piața Cetate, Oradea".

 

 

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator