Trimite unui prieten

A fost extras al doilea câștigător la tombola pentru plata online a impozitelor

Vineri , 28 Ianuarie 2022, 12:29

Exportă PDF - A fost extras al doilea câștigător la tombola pentru plata online a impozitelor Tipărește pagina - A fost extras al doilea câștigător la tombola pentru plata online a impozitelor Trimite unui prieten - A fost extras al doilea câștigător la tombola pentru plata online a impozitelor
A fost extras al doilea câștigător la tombola pentru plata online a impozitelor

Azi, 28 ianuarie, a avut loc a doua tragere la sorți din acest an din cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea".

La această extragere au fost înscriși 3.601 contribuabili care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs în perioada 18-24 ianuarie 2022.

Extragerea computerizată l-a desemnat câștigător pe Gavriș Grigore-Georgel, domiciliat pe str. Poet Alexandru Andrițoiu, care va fi înștiințat prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea" - ajunsă la a VI-a ediție, continuă și în anul 2022. Primăria Oradea va premia, și anul acesta, persoanele și firmele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2022 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea. Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 18 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Campania se desfășoară în perioada 11 ianuarie - 31 martie 2022.

Extragerea următoare va avea loc în data de 4 februarie 2022.

 

 

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator