Trimite unui prieten

Au început lucrările de modernizare a străzii Macului

Marti , 2 August 2022, 14:58

Exportă PDF - Au început lucrările de modernizare a străzii Macului Tipărește pagina - Au început lucrările de modernizare a străzii Macului Trimite unui prieten - Au început lucrările de modernizare a străzii Macului
Au început lucrările de modernizare a străzii Macului

Se lucrează intens pe strada Macului din cartierul Oncea, în vederea asfaltării tronsonului cuprins între strada Ion Bogdan și strada Calea Bihorului.

Lucrările sunt executate de firma SC Mirghiș & Mayer SRL. Lungimea străzii este de 822 metri, lățimea carosabilului este de 6,4 metri (incluzând bordurile), iar trotuarele au fiecare câte 1,5 metri lățime.

"Continuă asfaltarea în cartierul Oncea, după finalizarea străzilor Ion Pop Reteganul, Cucului și Cardinal Alexandru Todea. Investițiile în modernizarea infrastructurii rutiere din cartierul Oncea vor continua și în perioada următoare, Primăria având în faza studiului de fezabilitate mai multe străzi", a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

Constructorul execută lucrări de săpătură pentru trotuare și borduri, dar și săpătura generală pentru pregătirea platformei drumului. Urmează lucrări la canalizarea pluvială și lucrări de terasamente, dar și amenajare zone verzi. În ceea ce privește colectarea apelor pluviale, aceasta se va face prin gurile de scurgere proiectate la marginea carosabilului.

Termenul de execuție este de 4 luni, valoarea lucrărilor este de 1.855.289,04 lei fără TVA. Garanția de bună execuție este de 5 ani de la data recepției la terminarea lucrărilor.

În cartierul Oncea a mai fost asfaltată strada Ion Pop Reteganul, tronsonul cuprins între str. Poet Gheorghe Pituț - Cucului, iar în cartierul Episcopia patru străzi: Dealului, Moviliței, Ciucașului și Cântărețului.

Galeria foto - Au început lucrările de modernizare a străzii Macului

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator