Trimite unui prieten

Calendar de evenimente pe anul 2013, propus pentru aprobare

Marti , 28 Mai 2013, 15:11

Exportă PDF - Calendar de evenimente pe anul 2013, propus pentru aprobare Tipărește pagina - Calendar de evenimente pe anul 2013, propus pentru aprobare Trimite unui prieten - Calendar de evenimente pe anul 2013, propus pentru aprobare
Calendar de evenimente pe anul 2013, propus pentru aprobare

Viceprimarul Ovidiu Mureșan și directorul executiv al Direcției monitorizare cheltuieli de funcționare și organizare evenimente din Primăria Oradea Mircea Oaie au prezentat azi într-o conferință de presă calendarul de evenimente culturale întocmit de municipalitate pentru anul 2013.
Calendarul de evenimente propus va fi înaintat pentru discuții la ședința de Consiliu Local din data de 30 mai, când vor fi aleși și mebrii comisiei care va analiza și va decide componența calendarului.
Conform spuselor viceprimarului Mureșan, pe lista propusă vor exista atât programe tradiționale organizate de municipalitate cât și programe noi, care vor acoperi necesitățile programelor culturale dintr-un an.
Mircea Oaie a explicat că programele organizate de municipalitate cuprind trei zone de acțiune: acele programe care sunt organizate în exclusivitate de municipiul Oradea, programele la care Primăria este coorganizator (finanțate parțial de PMO) și programele la care Primăria Oradea este partener fără implicare financiară.
"Ideea principală a acestui calendar este ca cetățeanul să aibă un reper al programelor culturale din Oradea", a spus Mircea Oaie.
Un element de noutate în structura calendarului față de programele din anii anteriori este și faptul că municipalitatea a catalogat toate statuile și busturile din Oradea, multe dintre ele nefiind omagiate în mod corespunzător de municipalitate. Pentru eliminarea acestei probleme, Primăria Oradea propune ca în noul calendar de evenimente să aibă loc și programe organizate pentru punerea în valoare a acestora.
Calendarul de evenimente și lista evenimentelor organizate de municipalitate vor fi selectate de o comisie, formată din 9 membri, dintre care 3 vor fi consilierii locali propuși de partidele politice care au reprezentanți în Consiliul Local Oradea.
Calendarul de evenimente întocmit pe anul 2013 va fi supus dezbaterii consiliului Local din 30 mai.
Calendarul de evenimente propus se găsește în atașament.

Fișiere - Calendar de evenimente pe anul 2013, propus pentru aprobare

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator