Trimite unui prieten

Campania de gratuități adresată turiștilor care vizitează Oradea se prelungește până la finalul anului

Miercuri , 30 Septembrie 2020, 9:11

Exportă PDF - Campania de gratuități adresată turiștilor care vizitează Oradea se prelungește până la finalul anului Tipărește pagina - Campania de gratuități adresată turiștilor care vizitează Oradea se prelungește până la finalul anului Trimite unui prieten - Campania de gratuități adresată turiștilor care vizitează Oradea se prelungește până la finalul anului
Campania de gratuități adresată turiștilor care vizitează Oradea se prelungește până la finalul anului

Pornind de la răspunsul pozitiv primit din partea turiștilor care au vizitat Oradea în lunile de vară și feedback-ul oferit de către unitățile de cazare partenere, am decis să prelungim parteneriatul cu muzeele afiliate și cu compania de transport public - OTL, până la finalul acestui an.

Prin urmare, campania de gratuități adresată turiștilor care ne vizitează orașul, lansată în data de 15 iulie 2020, continuă în aceleași condiții până la 31 decembrie 2020. Astfel, turiștii cazați pentru minimum 2 nopți consecutive, la una dintre unitățile de cazare partenere, beneficiază în continuare de:

1. Acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului Oradea - Complex cultural, precum și la obiectivele turistice din administrarea Oradea Heritage:

 • Muzeul Orașului Oradea - Cetatea Oradea;
 • Muzeul Istoriei Evreilor din Oradea;
 • Memorialul „Rezistență și Represiune în Bihor";
 • Sinagoga Neologă Sion;
 • Muzeul Art Nouveau din Casa Darvas La-Roche;
 • Muzeul Țării Crișurilor;
 • Muzeul Memorial Aurel Lazăr;
 • Muzeul Memorial Ady Endre;
 • Muzeul Memorial Iosif Vulcan.

Le mulțumim echipelor de la Muzeul orașului Oradea, Muzeul Țării Crișurilor și Oradea Heritage pentru parteneriatul în acest proiect.

2. Transport gratuit pentru 48 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL), contravaloarea biletelor de călătorie fiind suportată de Visit Oradea.

Reamintim că pentru a eficientiza înregistrarea acestor gratuități și pentru comunicarea directă cu muzeele și serverele OTL, Visit Oradea, în parteneriat cu Oradea Tech Hub, a creat o aplicație online - oradealifenouveau.ro, care poate fi folosită de toate unitățile de cazare din oraș. Le mulțumim cu această ocazie celor de la Tech Hub pentru profesionalism și promptitudine, precum și pentru dezvoltarea aplicației pro bono.

Unitățile de cazare pot integra aceste gratuități în campanii proprii de promovare și de vânzare, în pachete cu cazare și alte beneficii, pentru a aduce valoare extra serviciilor oferite. Turiștii pot beneficia de aceste gratuități doar dacă vor fi înregistrați în aplicația oradealifenouveau.ro de către personalul hotelier.

Aplicația oradealifenouveau.ro oferă conectivitate directă între unitățile de cazare, muzee și serverele OTL: Aceasta a fost gândită pentru a asigura o comunicare eficientă între furnizorii de servicii pentru turiști, fără ca turiștii să aibă de a face cu aplicația. Astfel, unitățile de cazare vor înregistra turiștii care doresc să se bucure de aceste gratuități, în aplicație. Odată ce turistul este înregistrat, acesta va primi un mesaj automat prin email, mesaj care conține codul unic pentru gratuități și pe care turistul îl poate primi tipărit, la cerere, de la unitatea de cazare. În baza acestui cod turistul va putea obține acces gratuit la muzee. Personalul de la muzee va verifica în aceeași aplicație valabilitatea codului prezentat de turist la intrare. Un cod poate fi folosit o singură dată și nu poate fi transferat, acesta fiind nominal.

În ceea ce privește gratuitatea de 48 de ore în rețeaua de transport public din Oradea, turistul va beneficia de ea trimițând un SMS la un număr special OTL. Controlorii OTL vor putea astfel verifica valabilitatea codul unic prezentat de turist.

Condiții obligatorii pentru obținerea gratuităților

 • Ședere de minimum două nopți consecutive (nu se iau în considerare nopți cumulate din perioade diferite, ale aceluiași turist).
 • Ședere la una dintre unitățile de cazare clasificate din Oradea, partenere ale Visit Oradea în acest proiect (care au semnat protocolul de colaborare cu APTOR).
 • Gratuitatea este oferită pentru fiecare turist în parte, așadar dacă într-o cameră este cazată o familie cu un copil, toți cei trei se vor bucura de gratuități.

Perioada campaniei: 15.07.2020 - 31.12.2020.

Îi invităm în continuare pe reprezentanții unităților de cazare din Oradea care mai doresc să se înscrie în proiect, să ne contacteze pe adresa de email: office@visitoradea.com sau la nr. de telefon: +40.359. 807.907, de luni - vineri, între orele 08:00 - 16:00.

 

 

Refugiati
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
PUG
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator