Trimite unui prieten

Expoziție de pictură în Turnul Primăriei Oradea

Joi , 22 Martie 2018, 9:47

Exportă PDF - Expoziție de pictură în Turnul Primăriei Oradea Tipărește pagina - Expoziție de pictură în Turnul Primăriei Oradea Trimite unui prieten - Expoziție de pictură în Turnul Primăriei Oradea
Expoziție de pictură în Turnul Primăriei Oradea

În perioada 22.03.2018 - 31.03.2018, în Turnul Primăriei Oradea vizitatorii pot admira în cadrul expoziției de pictură intitulată "Fețe, Fețe" galeria de portrete a artistului vizual Liana Corb.

Originară din Beiuș, Liana Corb a organizat o serie de expoziții de pictură atât în țară cât și în străinătate, bucurându-se de un real succes.

Lucrările expuse în Turnul Primăriei sunt materializarea căutărilor întreprinse pe parcursul a doi ani și jumătate, generate de nevoia personală de a găsi noi formule estetice și modalități de exprimare proprii. Prin realizarea acestei expoziții, artista își reafirmă preocuparea continuă față de reprezentarea figurii umane, aceasta constituind și subiectul predilect în expozițiile anterioare.

Liana Corb și-a fundamentat și construit limbajul folosit în realizarea portretelor pe introspecție și autoreflecție, căutând să accentueze trăsăturile dominante ale fiecărui personaj în parte. Nu și-a dorit neapărat să reprezinte personajul ci mai degrabă a căutat prin el să personifice o anumită categorie socială cu tensiunile interioare și trăsăturile caracteristice. Paleta cromatică vibrantă, de factură expresionistă a ajutat-o pe artistă într-un mod consistent la realizarea acestor lucrări, acompaniată fiind de tușa largă, generoasă. Această galerie de portrete constituie o modalitate de căutare a unor realități psihologice sau spirituale, nicidecum reproducerea unor însușiri exterioare surprinse fotografic.

 

 

Galeria foto - Expoziție de pictură în Turnul Primăriei Oradea

Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator