Trimite unui prieten

Firmele interesate sunt așteptate să-și depună ofertele pentru proiectarea și execuția reabilitării sistemului de termoficare – etapa III – puncte termice

Joi , 12 Mai 2022, 10:07

Exportă PDF - Firmele interesate sunt așteptate să-și depună ofertele pentru proiectarea și execuția reabilitării sistemului de termoficare – etapa III – puncte termice Tipărește pagina - Firmele interesate sunt așteptate să-și depună ofertele pentru proiectarea și execuția reabilitării sistemului de termoficare – etapa III – puncte termice Trimite unui prieten - Firmele interesate sunt așteptate să-și depună ofertele pentru proiectarea și execuția reabilitării sistemului de termoficare – etapa III – puncte termice
Firmele interesate sunt așteptate să-și depună ofertele pentru proiectarea și execuția reabilitării sistemului de termoficare – etapa III – puncte termice

Firmele interesate sunt așteptate să-și depună ofertele la licitația lansată de Primăria Oradea pentru lucrările de proiectare și execuție necesare reabiltării sistemului de termoficare - etapa III - Puncte termice.

Prin acest proiect se are în vedere reabilitarea a 42 de puncte termice din municipiu, prin modernizarea instalațiilor interioare, monitorizarea parametrilor termici și automatizarea instalațiilor aferente acestora.

Astfel, pe  site-ul instituției www.oradea.ro, secțiunea Licitații, dar și pe www.e-licitatie.ro a fost publicat anunțul de participare nr. CN1042394 din 8.05.2022 privind „Proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa III - PUNCTE TERMICE, Cod unic: 4230487/2022/31".

Data limită de depunere a ofertelor în SEAP este 14.06.2022, ora 15:00.

Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro - anunț de participare CN1042394 din 08.05.2022.

Valoarea estimată este de 49.706.991,13 lei (fără TVA).

Reabilitarea reţelelor și a punctelor termice, cu prioritate a celor identificate ca având pierderi energetice importante, va contribui la reducerea pierderilor în reţele, scăderea consumului de combustibili, creşterea eficienţei energetice și reducerea emisiilor de poluanţi în atmosferă.

În continuarea celor două etape anterioare, etapa a III-a va definitiva reabilitarea rețelei de transport și va consolida reabilitarea și modernizarea SACET Oradea prin reabilitarea de puncte termice și rețele de distribuție.

Sursa de finanţare o reprezintă Programul Operaţional Infrastructură Mare, Axa 7 „Creşterea eficienţei energetice la nivelul sistemului centralizat de termoficare în oraşele selectate" - program dedicat ce vizează continuarea lucrărilor de reabilitare propuse în Master Planurile sistemelor de încălzire centralizată din municipiile: Bacău, Botoşani, Focşani, Iaşi, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Timişoara.

 

 

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator