Trimite unui prieten

HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ, SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ!

Marti , 25 Ianuarie 2022, 12:17

Exportă PDF - HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ, SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ! Tipărește pagina - HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ, SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ! Trimite unui prieten - HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ, SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ!
HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ, SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ!

Cu mic, cu mare, de la prichindeii din creșele și copiii din Centrul de Zi, la seniorii din centrele multifuncționale din cartiere, din subordinea Direcției de Asistență Socială Oradea, cu toții au sărbătorit Unirea Principatelor Române.

Copilașii din creșe au marcat această sărbătoare printr-o serie de activități, au confecționat cocarde, au încins o horă și au desenat, fiind o zi a bucuriei de a fi împreună și de a învăța ce înseamnă solidaritatea, indiferent de vârstă.

Totodată, copiii din Centrul de Zi s-au organizat și ei cum se cuvine să întâmpine această zi și, alături de educatorii lor, au pregătit cu mult entuziasm sarmale, pe care, alături de desenele tematice create de ei, le-au dăruit seniorilor din Centrul Multifuncțional Rogerius. Gestul micuților i-a surprins pe seniori, aducându-le lacrimi de bucurie.

Cu cât copiii au parte de mai multe experiențe, cu atât vor înțelege mai bine cum funcționează lumea din jurul lor, vor face mai ușor legături între elemente și idei, vor aborda diferite situații din perspective diferite și vor găsi mai multe soluții problemelor cu care se vor confrunta ulterior în viață și vor învăța că e important să și dăruiești, uneori bucuria de a dărui fiind mai mare decât cea de a primi.

Ziua de 24 ianuarie, zi istorică pentru toți românii, a fost marcată și de către bunicii care au ales să petreacă timp de calitate la Centrul Multifuncțional Nufărul, prin vizita d-lui. dr. Petru Ardelean - muzeograf la Muzeul Țării Crișurilor Oradea, care a dorit să vină să le vorbească despre însemnătatea acestei zile. Tematica a acaparat şi antrenat în acelaşi timp în discuţie pe cei prezenţi și, spre marea lor surprindere, elevii clasei I-a C de la Colegiul Național Onisifor Ghibu le-au pregătit o surpriză și le-au trimis ghirlande colorate confecționate de către ei, cu care centrul a fost împodobit, ziua încheindu-se cu multă voie bună.

"În fiecare an, ziua de 24 ianuarie ne face să retrăim cei mai importanți pași făcuți de strămoșii noștri pentru tot ce este astăzi România și ne bucurăm că atât cei mici, cât și seniorii noștri din comunitate împărtășesc alături de noi sentimente de patriotism, doar împreună și uniți putând dezvolta România", a precizat d-na Anca Grama, directorul DAS Oradea.

 

 

 

Galeria foto - HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ, SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ!

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator