Trimite unui prieten

Licitație pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din Oradea

Miercuri , 22 Iulie 2020, 15:11

Exportă PDF - Licitație pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din Oradea Tipărește pagina - Licitație pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din Oradea Trimite unui prieten - Licitație pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din Oradea
Licitație pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din Oradea

În aceste zile a fost publicat pe SEAP anunțul privind licitația pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din Oradea.

Anunțul de participare nr. CN1022794 din data de 16.07.2020, privind LOT 1 Reabilitare termică bloc de locuințe Bloc Pb 74, situat în Oradea, str. Locomotivei nr. 4, LOT 2 Reabilitare termică bloc de locuințe Bloc Pb 81, situat în Oradea, str. Locomotivei nr. 7, LOT 3 Reabilitare termică bloc de locuințe Bloc PC 82, situat în Oradea, str. Locomotivei nr. 5, LOT 4 Reabilitare termică bloc de locuințe Bloc Pb 83, situat în Oradea, str. Cantacuzino nr.3, cu codul unic 4230487/2020/9 are data limită de depunere ofertă în SICAP: 24.08.2020, ora 15:00.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul www.e-licitatie.ro - anunț de participare nr. nr. CN 1022794 din data de 16.07.2020.

Obiectivele specifice ale investiției se referă la eficientizarea energetică a clădirilor rezidențiale colective, reducerea consumului anual de energie primară față de consumul inițial după implementarea măsurilor de eficientizare energetică a clădirilor de locuințe colective. Acest obiectiv va aduce beneficii din punct de vedere al reducerii pierderilor de căldură și a îmbunătățirii confortului interior și a eficienței energetice.

Totodată, se dorește și scăderea estimată a emisiilor gazelor cu efect de seră (echivalent tone de CO2) după implementarea măsurilor de eficientizare energetică.

Valoarea totală estimată este de 1.475.048,13 lei fără TVA, iar durata contractului este de 6 luni.

Conform anunțului de participare respectiv, un ofertant poate să depună oferte pentru unul sau mai multe loturi. Autoritatea contractantă nu limitează numărul de loturi pentru care un operator economic își poate depune oferta și nu va uza de prevederile art. 141 alin. 5, 6, 7, 8, 9 şi 10 din Legea 98/2016.

 

 

Serviciul 112
Digital Oradea
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator