Trimite unui prieten

Listele cu copiii admiși la creșe. Primăria a renegociat contractul de locațiune pentru creșa de pe Bumbacului

Vineri , 29 Iulie 2022, 14:15

Exportă PDF - Listele cu copiii admiși la creșe. Primăria a renegociat contractul de locațiune pentru creșa de pe Bumbacului  Tipărește pagina - Listele cu copiii admiși la creșe. Primăria a renegociat contractul de locațiune pentru creșa de pe Bumbacului  Trimite unui prieten - Listele cu copiii admiși la creșe. Primăria a renegociat contractul de locațiune pentru creșa de pe Bumbacului
Listele cu copiii admiși la creșe. Primăria a renegociat contractul de locațiune pentru creșa de pe Bumbacului

Direcția de Asistență Socială Oradea anunță finalizarea listelor cu copiii admiși să frecventeze în anul școlar 2022 - 2023 creșele din municipiul Oradea, liste pe care le puteți consulta pe site-ul www.daso-oradea.ro,  la secțiunea Comunicate de presă.

Având în vedere numărul mare de solicitări pentru creșă depuse și în acest an, precum și numărul copiilor care au rămas pe listele de așteptare, municipalitatea a renegociat pentru încă un an contractul de locațiune a spațiului situat pe str. Bumbacului nr. 24, bl. AN 28-30, în acest sens adoptându-se, chiar ieri, Hotărârea Consiliului Local nr. 622/28.07.2022.

„Doresc să mulțumesc proprietarului spațiului de pe str. Bumbacului, cu care am căzut de acord pentru prelungirea cu încă un an a contractului de locațiune. Astfel, municipalitatea nu a mai pierdut o creșă atât de necesară în zona Nufărul. Preocuparea noastră rămâne una continuă vizavi de cererile care sunt momentan în așteptare. Mulțumim părinților pentru înțelegere și răbdare", a precizat viceprimarul municipiului Arina Moș.

DASO informează părinții ai căror copii au rămas în așteptare, în urma sesiunii de depunere a dosarelor care a avut loc în luna iunie 2022, că au posibilitatea până la data de 05.08.2022 să opteze pentru admiterea la această creșă, în limita locurilor disponibile, prin depunerea unei cereri la sediul instituției, str. Primăriei nr. 42, Serviciul Relații cu Publicul și Evaluare Inițială, sau pe e-mail la adresa contact@daso-oradea.ro.

Facem precizarea că la această creșă mai sunt 60 de locuri disponibile.

În cazul în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul locurilor disponibile din creșă, admiterea se va realiza în ordinea descrescătoare punctajului obținut inițial. 

 

 

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator