Trimite unui prieten

Lucrările la Podul Centenarului, în stadiu avansat

Miercuri , 26 Septembrie 2018, 13:43

Exportă PDF - Lucrările la Podul Centenarului, în stadiu avansat Tipărește pagina - Lucrările la Podul Centenarului, în stadiu avansat Trimite unui prieten - Lucrările la Podul Centenarului, în stadiu avansat
Lucrările la Podul Centenarului, în stadiu avansat

Montarea elementelor structurale ale podului peste Crișul Repede care va purta numele de "Podul Centenarului" este în plină desfășurare, acesta urmând să fie inaugurat la data de 1 decembrie 2018.

În data de 11 septembre au sosit primele tronsoane ale podului care se construiește între strada Plevnei și strada Szigligeti Ede. În perioada 11-26 septembrie au fost aprovizionate 6 segmente complete din calea podului, inclusiv partea de consolă aferentă trotuarelor, la ora actuală fiind montate toate aceste segmente. În perioada 26 septembrie - 6 octombrie urmează să fie finalizată montarea căii de rulare a podului, aceasta însemnând tronsoanele de capăt, respectiv intersecția dintre cale și nașterile arcului (zona de rezemare a arcului pe fundaţie).

„Începând cu data de 6 octombrie așteptăm finalizarea și transportarea elementelor de arc. Sperăm că până în data de 20 octombrie acestea să fie montate. Practic, odată cu montarea acestora se va finaliza integral montarea elementelor structurale ale podului, urmând să se treacă la etapa a doua, de verificare a geometriei și respectiv montarea tiranților de susținere a podului", a spus inginerul Vlad Moldovan.

În momentul în care podul va fi inaugurat, vor interveni anumite modificări în circulația rutieră de pe străzile adiacente, care urmează să fie anunțate.

Valoarea totală a obiectivului de investiție „Construire pod peste Crișul Repede între strada Plevnei și strada Szigligeti Ede" este de 12.648.758, 56 lei cu TVA inclus. Lungimea totală a podului va fi de 79,61 metri iar lățimea de 18 metri.

 

Galeria foto - Lucrările la Podul Centenarului, în stadiu avansat

Oradea colecteaza selectiv
Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator