Trimite unui prieten

Oradea, gazda Campionatului Național de Tir cu Arcul

Joi , 12 Septembrie 2013, 15:18

Exportă PDF - Oradea, gazda Campionatului Național de Tir cu Arcul Tipărește pagina - Oradea, gazda Campionatului Național de Tir cu Arcul Trimite unui prieten - Oradea, gazda Campionatului Național de Tir cu Arcul
Oradea, gazda Campionatului Național de Tir cu Arcul

În perioada 13-15 septembrie, 2013 la Stadionul Universității din Oradea, Federația Română de Tir cu Arcul, Clubul Sportiv Redpoint din Oradea, Asociația Județeană de Tir cu Arcul, cu sprijinul Primăriei Oradea și al Consiliului Județean organizează Campionatul Național al României Tir cu Arcul.
Detalii legate de eveniment au fost prezentate de către viceprimaul Ovidiu Mureșan, Mircea Stroie din partea Clubului Sportiv Redpoint Oradea și antrenorul Alexandru Denes în cadrul unei conferințe de presă.
Conform datelor furnizate de organizatori, la întreceri sunt aşteptaţi circa 90 de arcaşi de la diferite cluburi din ţară precum Suceava, Iaşi, Bucureşti, Deva, Bacău, Braşov etc., urmând ca acest campionat să fie un pas important în calea sportivilor care doresc să participe la campionate mondiale, campionatul din Oradea fiind ultimul criteriu de selecţie pentru sportivi la campionatele mondiale.
Oradea a organizat de patru ori Campionatul Naţional de Tir cu Arcul în ultimii şase ani, unul dintre partenerii principali în acest an fiind Primăria Oradea, care a ajutat la achiziţia echipamentelor specifice pentru concurs.
„Primăria Oradea consideră că este de datoria instituţiei noastre să se implice în competiţiile sportive sprijinând evenimentele majore sportive din oraş", a menţionat viceprimarul Ovidiu Mureşan legat de campionatul naţional.
Campionatul va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 8.30, iar festivitatea de premiere va avea loc duminică, 15 septembrie, la ora 13.30, pe stadionul Universităţii Oradea.

Galeria foto - Oradea, gazda Campionatului Național de Tir cu Arcul

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Valorificarea energiei geotermale
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator