Trimite unui prieten

Oradea, prezentă la târgurile de turism din Viena, Tel Aviv şi Bucureşti

Marti , 28 Februarie 2017, 15:08

Exportă PDF - Oradea, prezentă la târgurile de turism din Viena, Tel Aviv şi Bucureşti Tipărește pagina - Oradea, prezentă la târgurile de turism din Viena, Tel Aviv şi Bucureşti Trimite unui prieten - Oradea, prezentă la târgurile de turism din Viena, Tel Aviv şi Bucureşti
Oradea, prezentă la târgurile de turism din Viena, Tel Aviv şi Bucureşti

În 2017, APTOR continuă acțiunile de promovare a destinației Oradea - Băile Felix prin intermediul târgurilor internaționale, naționale sau regionale. Față de 2016, anul acesta vom promova destinația noastră și către noi piețe, cum sunt cele din Italia  sau Anglia, prin prisma noilor zboruri internaționale deschise de pe aeroportul din Oradea.

Analizând indicatorii turistici oferiți de INS pentru 2016, strategia de promovare pentru 2017 ia în calcul participarea la târgul de Turism de la Milano, Londra și Cracovia. La nivel național, pe lângă participarea cu stand comun Oradea - Bihor la târgul de turism al României, APTOR va realiza o serie de acțiuni țintite către cele mai importante orașe din regiune, precum și participarea la târgurile regionale de turism din Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara. Caravana de promovare în piețele-sursă (orașele mai sus amintite) va consta în prezentarea destinației Oradea - Băile Felix profesioniștilor din turism (tour-operatori și jurnaliști ai presei locale). După realizarea acestei acțiuni, un număr limitat din cei care participă la aceste prezentări vor fi invitați in vizite de studiu în destinație. Scopul principal al acestor acțiuni este cel de a promova imaginea destinației cât și de a introduce în ofertele de vacanțe sau city break produsul turistic Oradea - Băile Felix.

Târgul de Turism din Viena -  Ferien Messe (12-15 ianuarie)

Oradea - Băile Felix au fost prezente la Târgul Internațional de Turism Ferien Messe - Viena, Austria, în prima parte a lunii ianuarie (12.01.2017-15.01.2017).  Târgul Internațional de Turism Ferien Messe - Viena are anual peste 150.000 de vizitatori, 780 de expozanți din 70 de țări, fiind cel mai mare și mai important eveniment de profil din Austria, în această perioadă. 

Destinația a fost prezentată vizitatorilor târgului prin broșura turistică „Oradea, Capitala Art Nouveau și a băilor termale", atât prin diferite materiale de promovare a obiectivelor turistice, cât și prin întâlniri cu agenții de turism, bloggeri și ziariști. Standul destinației a fost vizitat de peste 500 de persoane interesate de destinația Oradea - Băile Felix. Față de anii trecuți, destinația este mai cunoscută, mulți dintre vizitatori venind țintit spre desk-ul nostru cu scopul de a cere informații suplimentare despre destinație.

Târgul de Turism din Tel Aviv - IMTM (7-8 februarie)

Oradea - Băile Felix au fost prezente pentru a doua oară la Târgul de Turism IMTM- Tel Aviv, 07.02.2017 - 08.02.2017. Târgul de Turism „International Mediterranean Tourism Market" este singurul târg de anvergură de pe piața din Israel, Orientul Apropiat și Mijlociu. Este destinat atât specialiștilor din domeniu cât și publicului larg, participând circa 1450 de expozanți din 40 de țări.

Prezentarea destinației s-a făcut în cadrul standului României, unde i-a fost alocat un desk. Vizitatorii au fost întâmpinați cu materiale turistice: broşura „Oradea Capitala Art Nouveau", hărţi, ghidul turistic de buzunar etc. În a doua zi a târgului, destinația a fost prezentată unui număr de 20 de agenții de turism, atât prin materiale și discuții, cât și prin clipurile de promovare. Desk-ul destinației a fost vizitat de peste 700 de persoane interesate sau curioase de destinația Oradea - Băile Felix.

Ca urmare a acțiunilor de anul trecut, Oradea devine o destinație interesantă pentru piața din Israel, majoritatea agențiilor cărora le-a fost prezentată cunoscând posibilitatea operării unor zboruri charter pentru această destinație.

Târgul de Turism din București (16-19 februarie)

Am fost prezenţi pentru a cincea oară la Târgul de Turism din București. Ca de fiecare dată, participarea la acest târg s-a făcut în colaborare cu reprezentanții Județului Bihor, Consiliul Județean Bihor prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Bihor și Agenția de Management a Destinației Bihor. Standul Oradea - Băile Felix - Bihor (construcție proprie, 52 mp) a fost realizat pentru a prezenta cele trei destinații. În premieră, standul a cuprins și un desk special amenajat pentru prezentarea Curselor Aeriene de pe Aeroportul Internațional Oradea.

La standul Oradea - Băile Felix - Bihor s-au găsit oferte de city break, de cazare, de activități în aer liber, pentru destinațiile montane și oferte de zbor Oradea - București cu Blue Air.

Standul a fost vizitat de peste 3000 de vizitatori interesați de oferta Oradea - Băile Felix - Bihor.

În perioada următoare, vom participa la Târgul Internațional de Turism de la Budapesta - Utazás 2017 (2-5 martie 2017), la Târgul de Turism de la Milano (2-4 aprilie 2017) şi la Târgul Tourism Leisure Hotels Chișinău (6-9 aprilie 2017).

 

 

Galeria foto - Oradea, prezentă la târgurile de turism din Viena, Tel Aviv şi Bucureşti

Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator