Trimite unui prieten

Oradea redevine Orașul Faptelor Bune!

Luni , 28 Noiembrie 2022, 18:16

Exportă PDF - Oradea redevine Orașul Faptelor Bune! Tipărește pagina - Oradea redevine Orașul Faptelor Bune! Trimite unui prieten - Oradea redevine Orașul Faptelor Bune!
Oradea redevine Orașul Faptelor Bune!

Între 16 și 22 decembrie Oradea redevine, pentru al treilea an, Orașul Faptelor Bune. Timp de o săptămână, DJ-ii de la Radio ZU vor emite live, zi și noapte, din inima Târgului de Crăciun Oradea.

În casa de sticlă, care se amenajează deja în Piața Unirii de către Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea, se vor muta nouă DJ-i Radio ZU. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Vlad Drăgulin, Răzvan Popescu, Cuza, Adi Mihăilă „The Hitman" și Raluca Benavides vor fi on-air 24 de ore din 24, pentru a ajuta la îndeplinirea cât mai multor fapte bune.

„Ne-am făcut valizele ca să ne facem și anul ăsta la inimă analizele. Orașul Faptelor Bune, cea mai frumoasă săptămână de radio din an, se întâmplă între 16 - 22 decembrie, #CasaRadioZU se construiește deja la Oradea. E primul an în care vom relua și concertele, în fiecare seară. Și timp de șapte zile, închiși într-o casă de sticlă, vom uni iar milioane de inimi, încercând să depășim recordul anului trecut. Puteți înscrie deja poveștile de ajutor pentru #OFB2022 pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune", a declarat Mihai Morar, în Morning ZU, în această dimineață.

Orașul Faptelor Bune este campania Radio ZU care aduce împreună oamenii care au nevoie și cei care pot oferi. Ediția din 2021 a marcat un record, cu peste 800.000 de euro strânși pentru cei care aveau nevoie. Anul acesta vedetele ZU speră să egaleze, cel puțin, această sumă și îndeamnă persoanele care doresc să ajute, dar și cele care au nevoi de ajutor, să acceseze platforma www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune din timp.

Orașul Faptelor Bune emite 24 de ore din 24 live pe frecvențele Radio ZU https://radiozu.ro/reteauazu, online pe https://radiozu.ro/live și pe canalul Youtube Radio ZU. De asemenea, cele mai spectaculoase momente vor fi publicate pe conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Radio ZU, Visit Oradea și Târgul de Crăciun Oradea.

Orașul Faptelor Bune este un eveniment organizat de Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Refugiati
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
PUG
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator