Trimite unui prieten

Raport de activitate al Casei de Cultură a Municipiului

Joi , 7 Februarie 2013, 12:57

Exportă PDF - Raport de activitate al Casei de Cultură a Municipiului Tipărește pagina - Raport de activitate al Casei de Cultură a Municipiului Trimite unui prieten - Raport de activitate al Casei de Cultură a Municipiului
Raport de activitate al Casei de Cultură a Municipiului

Directorul Casei de Cultură a Municipiului, Flavius Bunoiu a prezentat azi, în cadrul unei conferinţe de presă raportul de activitate al instituţiei pe anul 2012, arătând în acelaşi timp şi evoluţia pe care a avut-o instituţia de-a lungul anilor.

 „Conform datelor prezentate se poate observa faptul că subvențiile de la Consiliul Local Oradea sunt cu 37% mai mici față de anul 2008, dacă în 2008 cofinanțările Casei de Cultură erau de 16,54%, în anul 2012 acestea au fost de 43 %. Față de anul 2008 cheltuielile Casei de Cultură au scăzut cu 19%, iar în ceea ce privește cheltuielile legate de programe culturale finanțate din bugetul local acestea au scăzut cu 29% față de anul 2008", a spus directorul, legat de situația economică a instituției.

Cel mai important eveniment organizat de Casa de Cultură a Municipiului este Toamna Orădeană. În acest context Flavius Bunoiu a arătat că anul trecut a avut loc o creștere semnificativă a sponsorizărilor și a vânzărilor biletelor la spectacole din cadrul festivalului. Astfel, față de anul 2011, când sponsorizările au fost realizate în valoare de 83.670, în 2012 această sumă a ajuns la 106.684 lei.

În anul 2008 și 2009, accesul la spectacolele Toamnei Orădene era fără bilet de intrare, începând din 2010 se poate observa o creștere semnificativă a interesului cetățenilor față de acest eveniment.

"Toamna Orădeană a ajuns în anul 2012 la o autofinațare de aproape 60%, anul trecut fiind anul cel mai bun pentru acest eveniment", a zis Flavius Bunoiu.

"Casa de Cultură a Municipiului pânâ în 2009 a fost practic o ruină, atât din perspectiva clădirii cât și a evenimentelor organizate de această instituție. În 2010, clădirea a fost renovată, au fost făcute reduceri semnificative de personal, iar Casa de Cultură a devenit un spațiu plăcut. În spiritul promovării evenimentelor culturale, am oferit mai multe beneficii artiștilor, crescând astfel numărul programelor culturale organizate", a menționat Flavius Bunoiu.

Casa de Cultură în ultimii ani a avut și o activitate intensă online și a avut parteneri importanți din domeniul de afaceri, care au sponsorizat evenimentele organizate de Casa de Cultură, a subliniat Flavius Bunoiu, directorul Casei de Cultură a Municipiului.

 

 

Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator