Trimite unui prieten

Utilajele RER, pregătite pentru intervenție

Vineri , 27 Ianuarie 2023, 11:46

Exportă PDF - Utilajele RER, pregătite pentru intervenție Tipărește pagina - Utilajele RER, pregătite pentru intervenție Trimite unui prieten - Utilajele RER, pregătite pentru intervenție
Utilajele RER, pregătite pentru intervenție

Având în vedere prognoza meteo și căderile de zăpadă anunțate, utilajele RER Vest sunt pregătite în orice moment pentru intervenția în teren.

Capacitatea de intervenție a operatorului de salubritate pentru sezonul de iarnă 2022-2023 acoperă o arie de 3.412.105,26 mp carosabil și 976 artere de circulație, împărțite astfel: 321 pe urgența I, 254 pe urgența II, 198 pe urgența III, 203 pe urgența IV.

Regulile de intervenție au rămas aceleași, fiind delimitate cele patru urgențe, arterele principale și legăturile către instituțiile publice, spitale, școli reprezentând urgența I.  

Reamintim că, la nivel de municipiu, sunt stabilite patru urgențe pentru cele peste 900 de artere de circulație, pe care se intervine în ordinea priorităților. Astfel, urgența I presupune deszăpezirea intrărilor și ieșirilor din oraș, a arterelor principale, a căilor mijloacelor de transport în comun; urgența a II-a vizează intervenția pentru deszăpezirea drumurilor de acces între cvartalele de locuințe, a căilor de legătură dintre cartiere; urgența a III-a are în vedere toate străzile asfaltate din oraș, iar urgența a IV-a toate străzile neasfaltate din municipiu. Toate utilajele care ies în oraș sunt dotate cu sistem de monitorizare GPS, pentru ca de la centrul de control al RER să se poată vizualiza în timp real situarea și evoluția acestora în teren.

Materialele antiderapante folosite vor fi: sare, antiderapant lichid Cl Ca și antiderapant solid CL Mg, care vor fi împrăștiate cu utilaje specifice, respectiv  25 de sărărițe și 2 cisterne pentru clorură.

 

 

Serviciul 112
Digital Oradea
Refugiati
Plantati in amintire
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator