Trimite unui prieten

VACANȚĂ ÎN RITM DE SAMBA

Luni , 1 August 2022, 15:21

Exportă PDF - VACANȚĂ ÎN RITM DE SAMBA Tipărește pagina - VACANȚĂ ÎN RITM DE SAMBA Trimite unui prieten - VACANȚĂ ÎN RITM DE SAMBA
VACANȚĂ ÎN RITM DE SAMBA

Copiii din Centrul de Zi Oradea au parte de o serie de activităţi menite să îi facă să simtă bucuria mult așteptatei vacanțe de vară.

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, timp de o oră, pe ritmuri de Ceaikovski și în paşi de samba, micii spectatori au gustat din plin piesa „Animalele au talent", spectacol de teatru oferit gratuit de către Compania teatrală Trendart Oradea - „Comoara cu Povești".

Piesa pusă în scenă este despre o pisică pe nume „Leona" care, plină de fantezii și idei, nu mai vrea să stea tolănită la soare, așa că se hotărăște să înființeze o trupă de circ. Încet, încet, copiii fac cunoștință cu animalele mari și mici care vin la preselecție, dar și cu dansatoarea care merge pe frânghie, devenind parte din poveste. Vizionând acest spectacol, copiii învață că este important să ai încredere în forțele proprii, dacă vrei să reușești în viață, că pentru a face o treabă bună, trebuie să ne ajutăm unul pe altul, și că „Dacă rău faci, rău primești, bine faci, bine primești!"

„Se împlinesc șapte ani de colaborare neîntreruptă cu Direcția de Asistență Socială Oradea. În toți acești ani am răspuns de fiecare dată cu bucurie, invitației prietenilor și colaboratorilor noștri, oferind prin spectacolele noastre, momente unice copiilor de la Centrul de Zi. Le dorim vacanță plăcută în continuare și numai zile frumoase", ne-a declarat Marius Aron, managerul trupei Trendart Oradea - „Comoara cu povești".

„Mulțumesc Companiei Trendart Oradea pentru că de mai bine de șapte ani oferă gratuit spectacole de teatru excepționale pentru copiii care ajung mai greu într-o sală de teatru" a  transmis d-na viceprimar, Arina Moş.

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea prin aceste activităţi, aduce un strop de bucurie copiilor, mai puţin privilegiaţi, misiunea Centrului de Zi fiind prevenirea abandonului şi a instituţionalizării copiilor, prin asigurarea unor activităţi de îngrijire, educaţie şi nu numai, copiii beneficiind şi de recreere şi socializare, și nu în ultimul rând, de afecțiune din partea personalului centrului.

 

 

 

Galeria foto - VACANȚĂ ÎN RITM DE SAMBA

Refugiati
Situatie Covid
Serviciul 112
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator