Trimite unui prieten

Zboruri Oradea-Constanţa şi retur, din 2017

Luni , 5 Septembrie 2016, 14:46

Exportă PDF - Zboruri Oradea-Constanţa şi retur, din 2017 Tipărește pagina - Zboruri Oradea-Constanţa şi retur, din 2017 Trimite unui prieten - Zboruri Oradea-Constanţa şi retur, din 2017
Zboruri Oradea-Constanţa şi retur, din 2017

Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (APTOR), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, anunţă noi zboruri pe aeroportul din Oradea, începând cu luna aprilie a anului 2017.

Începând cu 27 aprilie 2017, Oradea va beneficia de un zbor direct Oradea-Constanța și retur, cu o frecvență de 1 zbor/săptămână, operat de compania Blue Air. Noua conexiune este extrem de importantă pentru dezvoltarea turismului, existând un potenţial de trafic în ambele direcţii, atât în perioada sezonului estival cât şi în perioada de extrasezon, Oradea putând deveni o destinaţie de city break, beneficiind de resursele apei termale, istoria oraşului şi de o agendă de evenimente atractivă.

Introducerea de noi zboruri interne face parte din strategia de atragere a turiştilor în Oradea - Băile Felix pe care Asociaţia o are în implementare.  Deschiderea acestei noi rute este o premieră, în ultimii 25 de ani singurul zbor direct intern fiind cel către Bucureşti.

„Pregătirea acestui proiect a început cu un an în urmă, când, alături de Asociația Litoral Delta-Dunării, am inițiat discuții concrete, pentru deschiderea de noi zboruri interne care să susțină dezvoltarea turistică, cu Tarom și Blue Air. Apreciem și ne bucurăm de cooperarea și deschiderea conducerii Asociației Litoral Delta-Dunării în acest proiect, și ne bucurăm că începând din aprilie 2017, drumul spre litoralul românesc va fi mult mai scurt pentru cei din regiune, inclusiv Ungaria, la fel cum Oradea și Băile Felix nu vor mai fi la 14 ore distanță pentru cei care își doresc să ne viziteze. Fără colaborarea, sprijinul și efortul comun, acest proiect nu s-ar fi putut realiza. De asemenea mulțumim companiei Blue Air pentru profesionalismul și deschiderea de care au dat dovadă. Suntem convinși că vom putea colabora și pentru dezvoltarea unui flux turistic pe zborul de Oradea-Torino pe care-l vor opera în curând de pe Aeroportul din Oradea", a declarat Mihai Jurca, directorul APTOR.

În perioada următoare, APTOR va începe discuții cu agenții de turism și chiar hoteluri pentru a pregăti pachete turistice care să țintească populația acoperită de Aeroportul Constanța. Foarte importantă va fi și activitatea de promovare, pe care APTOR o va definitiva alături de Asociația Litoral Delta-Dunării în vederea atragerii cât mai multor persoane către aceste două destinații.

Acest proiect este a doua inițiativă cu succes, după charterele cu Tel Aviv, pe care Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune o duce cu succes la bun sfârșit, în vederea dezvoltării turismului local. În condițiile în care turiștii românii sunt cei mai numeroși, deschiderea unui zbor care să conecteze două colțuri ale țării cu două dintre cele mai importante oferte turistice la nivel național, litoral și termal, este un pas important pentru creșterea numărului de turiști și dezvoltarea turismului la nivel național. Într-un context în care zborurile de tip low-cost sau charter sunt cele mai uzitate modalități de transport pentru turiști, deschiderea de noi destinații care să fie operate de pe aeroportul din Oradea est singura șansă pentru crearea unor volume importante de turiști. 

 

 

Serviciul 112
Situatii de urgenţă
Digital Oradea
Regulament APTOR
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Harta Oradiei
PUG
Consultare PRU Nufărul 1
Harta intravilan
Registrul local al spaţiilor verzi din municipiul Oradea
Inchiriere locuinta
Ghid colectare deseuri
Oradea City Report
Piste de biciclete
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
Valorificarea energiei geotermale
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Ambulator