Trimite unui prieten

Amenajarea unei grădini publice pe Dealul Ciuperca

Luni , 28 Martie 2011, 14:21

Exportă PDF - Amenajarea unei grădini publice pe Dealul Ciuperca Tipărește pagina - Amenajarea unei grădini publice pe Dealul Ciuperca Trimite unui prieten - Amenajarea unei grădini publice pe Dealul Ciuperca
Amenajarea unei grădini publice pe Dealul Ciuperca

În această săptămână va fi supus aprobării Consiliului Local, proiectul de hotârâre prin care municipalitatea îşi dă acordul de principiu pentru realizarea unei grădini publice în zona Dealului Ciuperca.

Tot prin acest proiect de hotărâre, executivul va fi mandatat de care Consiliul Local în vederea identificării proprietarilor şi a clarificării situaţiei juridice a terenurilor.

Hotărârea privind materializarea proiectului va fi introdusă însă, în Consiliul Local numai după clarificarea situaţiei juridice a terenurilor din zonă.

„În acest sens, municipalitatea va demara procedura de exproprieri, precum şi alte demersuri necesare pentru clarificarea situaţiei juridice a terenurilor. Ne dorim să amenajăm aici o zonă verde, un punct de atracţie pentru cetăţeni, care să corespundă atât nevoii de relaxare, dar să fie şi un loc în care studenţii interesaţi să poată studia diversele tipuri de plante", a spus primarul Ilie Bolojan în cadrul conferinţei de presă susţinută azi la Primăria Oradea.