Trimite unui prieten

Colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile continuă

Luni , 4 Iulie 2011, 10:35

Exportă PDF - Colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile continuă Tipărește pagina - Colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile continuă Trimite unui prieten - Colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile continuă
Colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile continuă

S.C. RER. Ecologic Service anunţă persoanele fizice, care au încheiate contracte individuale de salubritate (persoanele care locuiesc la case) că, colectarea deşeurilor reciclabile (golirea sacilor galbeni) se va face pentru lunile: iulie, august, septembrie, conform programărilor din ataşament.

În ataşament găsiti programul de colectare a deşeurilor reciclabile pentru locuinţele individuale.

La agenţii economici colectarea deşeurilor reciclabile se va face conform programării din contractul încheiat cu RER.

         La asociaţiile de proprietari, golirea containerelor cu capac galben, ce coţin fracţia uscată (hârtie, carton, folie, PET-uri şi doze de aluminiu) se va face în fiecare zi de miercuri a săptămânii.

         RER a început distribuirea sacilor galbeni la sfârşitul anului 2010. Aceşti saci de culoare galbenă se distribuie gratuit la fiecare adresă (prevăzută în contractul de salubritate), în zilele de colectare prevăzute în program. Cetăţenii trebuie să folosească aceşti saci pentru colectarea deşeurilor reciclabile: hârtie, carton, folie, PET-uri, şi doze de aluminiu.

Fișiere - Colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile continuă

Twitter
Aplicatia Bihor curat
Oradea City App
Travel
Regio
Termo Alert
Scoala Dacia
Proiect Traian Vuia
Ziua sustenabilitatii
Situatie Covid
Plantati in amintire
Refugiati