Trimite unui prieten

Modificări aduse regulamentului privind controlul reproducerii câinilor

Luni , 25 Martie 2013, 11:22

Exportă PDF - Modificări aduse regulamentului privind controlul reproducerii câinilor Tipărește pagina - Modificări aduse regulamentului privind controlul reproducerii câinilor Trimite unui prieten - Modificări aduse regulamentului privind controlul reproducerii câinilor
Modificări aduse regulamentului privind controlul reproducerii câinilor

 

Primăria Oradea anunță modificarea Regulamentului privind controlul reproducerii tuturor câinilor de pe domeniul public sau privat și preîntâmpinarea răspândirii bolilor zoonotice în  municipiul Oradea.

Modificările aduse vizează subvenționarea de către Primăria Oradea a 50% din costurile sterilizării,, amenajarea pe domeniul public (în zonele în care se va efectua recensământul canin) a două corturi în care să se realizeze microciparea gratuită.

Un alt obiectiv al administrației locale este reducerea la 2 a numărului câinilor deținuți de o societate comercială.

Primăria Oradea va organiza o dezbatere public pe tema acestui regulament în data de 11 aprilie 2013, de la ora 16:30, în Sala Mare a Primăriei Oradea.

Regulamentul privind controlul reproducerii tuturor câinilor de pe domeniul public sau privat și preîntâmpinarea răspândirii bolilor zoonotice în  municipiul Oradea poate fi vizualizat în atașament.

 

 

Fișiere - Modificări aduse regulamentului privind controlul reproducerii câinilor