Trimite unui prieten

Ziua Europei sărbătorită la Oradea

Joi , 5 Mai 2011, 12:45

Exportă PDF - Ziua Europei sărbătorită la Oradea Tipărește pagina - Ziua Europei sărbătorită la Oradea Trimite unui prieten - Ziua Europei sărbătorită la Oradea
Ziua Europei sărbătorită la Oradea

Luni, 9 mai 2011, administraţia locală va marca printr-o serie de manifestări atât  Ziua Europei, cât şi Ziua Independenţei de Stat a României.

 

Cu această ocazie, Casa de Cultură a Municipiului va organiza duminica, 8 mai 2011, în parcarea din strada Independenţei un concert în aer liber, la care vor participa:  Bandidos, Delia şi Narcotic Sound.

 

Luni, 9 mai 2011, pe holul Primăriei Oradea, cei interesaţi vor putea admira o expoziţie de artă fotografică organizată de Casa de Cultura a Municipiului Oradea în colaborare cu Asociaţia Euro Foto Art. Accesul la această expoziţie este gratuit.

 

Totodată, Primăria Oradea va găzdui cu ocazia acestui eveniment, şi o expoziţie de steaguri (aproximativ 200 de steaguri cu toate ţările lumii) organizată de d-na Chelu Iuliana şi Chelu Alexandrina. Fiecarea steag va fi expus pe un suport propriu. Întreaga expoziţie va putea fi admirată luni, 9 mai, încă de la intrarea în Primăria Oradea, iar apoi în incinta instituţiei, unde expoziţia va rămâne pentru aproximativ două săptămâni.

 

Tot luni, de la ora 10:00, în faţa Teatrului de Stat Oradea,  municipalitatea va marca finalizarea lucrărilor de reabilitare a teatrului, moment la care vor fi prezenţi reprezentanţii Primăriei Oradea şi ai Consiliului Judeţean Bihor.

 

De la ora 12:00 va avea loc o ceremonie militară  şi depuneri de coroane la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie, manifestări organizate cu ocazia aniversării Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Victoriei Naţiunilor Unite în Europa şi Zilei Europei.